Felicia Olsson

Engagerad med ett leende på läpparna!

Jag startade min resa som mäklarassistent med ett tydligt mål om att bli fastighetsmäklare, vilket jag trivs otroligt bra med och är ett yrke som är väldigt roligt. Det finns ingen bättre känsla än att överträffa sina kunders förväntningar! Med en bakgrund i diverse service och försäljningsyrken vet jag vad som krävs för att göra både köpare och säljare nöjda. Jag kommer att sälja din bostad med samma engagemang och noggrannhet som om det skulle vara min egen. Med ett marknadsledande varumärke som Notar i ryggen vet jag att vi kan skapa dom allra bästa förutsättningarna för att få bäst betalt, det tillsammans med mitt stora engagemang och envishet kommer göra att vi lyckas med det!

Jag sitter på vårt trevliga kontor på Södermalm, men har fördelen att kunna vara verksam över hela Stor-Stockholm.

Tveka inte på att höra av dig så skräddarsyr vi ett upplägg för just din försäljning, varje affär är unik!

Felicia Olsson, Föräldraledig / Reg. Fastighetsmäklare
Felicia Olsson
Föräldraledig / Reg. Fastighetsmäklare

Säljarnas ord

“Felicia var 100 % engagerad från dag ett och trots en svårsåld lägenhet så fick vi till slut det pris vi ville ha och det är helt och hållet hennes förtjänst - hon lade verkligen ned sin själ i försäljningen. Jättetrevlig, professionell och kunnig!”
- Säljare på Klippgatan 14D
“Jag kan verkligen rekommandera Felicia, hade träfat 4 andra mäklare innan jag köpte min nya laghenet för att förberäda mig och efter affären var klart och några samtal med Felicia tyckte jag att hon skulle sälja min laghenet . Kändes som absolut bästa val. Felicia är super engagerad och dedikerat till sitt jobb, hon tänker snab och ha gätte bra kol . Hella planering gick så lätt. Absolut nöjd!! Rekomanderar varmt!”
- Säljare på Ringvägen 128
“ Felicia är väldigt trevlig, engagerad, påläst och professionell. Kunnig både om området och föreningen. Lyhörd inför både säljare och köpares behov.”
- Säljare på Katarina Bangata 69
“Målinriktad och trovärdig. Värderade lägenheten mycket högre än andra mäklare vilket stämde helt med slutpris. Så väldigt trovärdig och pålitlig.”
- Säljare på Ploggatan 12
“Vi är mycket nöjda! Felicia lyckades få till en affär som vi kände oss mycket nöjda med, trots rådande svårigheter på marknaden mitt i Covid 19 krisen. Hon hade en bra strategi. Vi rekommenderar henne varmt.”
- Säljare på Bondegatan 8

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering