Mikael Lindström

Mäklaren som inte tror på slumpen!

Varje enskild bostadsaffär är unik. Genom att skräddarsy varje försäljning för just din unika bostad så maximerar vi försäljningspriset. Med mitt engagemang och driv ser jag till att just din försäljning blir ditt livs bästa affär.

Mitt mål är att bli din framtida mäklare livet ut, genom att bygga upp ett starkt förtroende till mig samt överträffa dina förväntningar under hela processen. Ger alltid 110% i allt jag gör och jag lämnar inget åt slumpen.

Så låt oss tillsammans göra ditt livs bästa affär!

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Mikael Lindström
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Uppsala

Säljarnas ord

“Försäljningen gick snabbt och smidigt. Mikael höll mig uppdaterad hela tiden. Kan varmt rekommendera honom”
- Anita
“Jätteduktig mäklare som satsade stenhårt på att få lägenheten såld. Han är dessutom väldigt trevlig och visste precis hur han skulle få fram det bästa ur lägenheten. Kan varmt rekommendera denna mäklare till er som funderar på att sälja er bostad”
- Sandra
“Vi kan varmt rekommendera Mikael som en kunnig och ambitiös mäklare. Han är väldig trevlig, kompetent och driven vilket gjorde att man känner sig trygg med alla processer. Affären gick bra och smidigt fram. Han tog också hänsyn till våra önskemål på ett professionellt sätt och var alltid tillgänglig under försäljningen. Söker ni en ärlig och duktig mäklare är Mikael rätt person för uppdraget. Vi är inget mer än väldig nöjda med att ha sålt vår lägenhet med honom och kommer definitivt använda honom igen i framtiden!”
- Sara
“En helt grym mäklare, som verkligen är engagerad, lyhörd och väldigt kunnig! Han genomförde försäljningen av min lägenhet snabbt och med ett otroligt engagemang! Kan varmt rekommendera Mikael Lindström / Madeleine Högman”
- Madeleine
“Mäklaren sålde min lägenhet redan efter 4h efter första visningen! 200tkr över utgångspriset, mäklaren personligen fick mig kännas trygg i min affär och va genuint driven samt fixa bra förutsättningar för försäljningen! Rekommenderar starkt!”
- Jesper
“Mikael var otroligt hjälpsam och engagerad från dag ett! Vi är mycket nöjda med hans insats och kan absolut rekommendera honom vidare.”
- Johan
“Mikael överträffade våra förväntningar! Vi är otroligt nöjda med Mikael och hans engagemang i att sälja vår bostad. Vi kommer utan tvekan rekommendera Mikael till nära och bekanta. Mikael tog ägandeskap över hela processen och såg till att våra mål och förväntningar uppnåddes. Mikael var inte bara driven, lyhörd och engagerad, han hade dessutom mycket goda kunskaper om bostadsområdet, vilket kändes tryggt. Trots den sega marknaden lyckades Mikael sälja vår bostad till det priset vi ville ha. Vi har ett stort förtroende för Mikael och därför har vi redan anlitat Mikael till att sälja vår andra bostad.”
- Luis