Shervin Hashemi

Vill du få bäst betalt för din bostad?

Som en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna strävar jag alltid efter 100% kundnöjdhet. Med 10 års erfarenhet inom försäljning och service har jag skapat ett arbetssätt för att du som kund ska få en trygg och framgångsrik bostadsaffär.

Det är extremt viktigt att varje uppdrag har sin egna plan och att inget lämnas åt slumpen!

Oavsett tid på dygnet eller plats på jorden kommer jag alltid vara snabbast på att svara i telefon, Ni får gärna testa att ringa!

Kontakta mig om du vill att ditt livs största affär ska bli ditt livs BÄSTA affär!

 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Shervin Hashemi
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Sundbyberg

Säljarnas ord

“Jag är så sjukt nöjd med Shervin som mäklare till försäljningen av min bostad och skulle välja honom alla dagar i veckan för alla mina bostadsaffärer! Jag visste redan under första mötet att han skulle va den som säljer min bostad, han var så tydlig och gav mej all information väldigt noga, vi som inte är experter i bostadsmarknaden behöver någon som Shervin, en proffsig, skicklig och trovärdig person som vet exakt vad han pratar om och du kan med trygghet lämna allt i hans händer. Under de här perioderna när marknaden inte varit som bäst lyckades han ändå sälja min lägenhet till rekord pris! Shervin är verkligen en person som förtjänar all cred han får, han jobbar stenhårt och gör allt han kan och lite till, han lämnar verkligen ingenting åt slumpen och är tillgänglig 24/7. Jag har ingen tvekan på att han kommer gå väldigt långt i den här branchen och jag har redan rekommenderat honom till alla jag känner! Tusen tack för allt bästa Shervin!”
- Säljare Humblegatan 26B
“Wow, vilken mäklare! Vi hann inte ens lägga upp annonsen på Hemnet innan han sålde lägenheten med ett pris som var långt över målpriset. Jag var orolig då flertalet vänner avrådde mig att sälja i juli då utbudet av lägenheter är lågt och de flesta köparna är på semester. Men Shervin levererade otroligt bra, snabbt och fick mig att känna mig lugn under hela processen. Ännu en gång ”
- Säljare Vårvägen 3
“Shervin är en otroligt skicklig mäklare. Jag fick förtroende för Shervin från första stund. Han är socialt kompetent, målinriktad, kunden i fokus och framförallt alltid nåbar. Han höll mej uppdaterad under hela processen från start till mål. Vi skrev kontrakt på Notars kontor klockan 23:00 en onsdag. Det om nåt visar på ett otroligt engagemang. Jag ger Shervin mina varmaste rekommendationer. ”
- Säljare Ursviksvägen 16
“Shervin har verkligen imponerat med sitt ojämförbara engagemang, innovativa idéer och ett arbete utöver det vanliga. Otroligt att man kan nå honom dygnet runt och han är alltid lösningsorienterat, med blicken fast på mållinjen! Shervin hade en väl genomtänkt säljstrategi och hjälpte oss dessutom med styling. Sålde vår bostad med höjande budgivning i en fallande marknad på rekordtid! Han höll god och proffesionellt samarbete med spekulanter och slutligen köpare. Vi ger Shervin våra varmaste och högsta rekommendationer. -Abela & Mats”
- Säljare Ekovägen 42
“Shervin är grym! Bemötandet och engagemanget var 110% från första stund. Han höll fullt fokus, var snabb på att kommunicera, tillgänglig och alltid positiv. En härlig person och en otroligt bra mäklare. ”
- Säljare Åkersvägen 8
“Shervin är extremt proffesionell, lyhörd och på ett så fint och förtroende ingivande sätt skött försäljningen. Tydlig och snabb kommunikation om vad som händer. Är så glad och tacksam att just Shervin skötte försäljningen. Rekomenderar honom varmt. Tusen Tack bästa Shervin !”
- Säljare Lötsjövägen 37,