Marcus Bergdahl

Jag guidar dig genom ditt livs bästa affär!

Vad kul att du vill veta mer om mig! Marcus Bergdahl heter jag och det som utmärker mig i mitt arbete som fastighetsmäklare är att jag ser till så att du känner dig trygg genom hela försäljningsprocessen.

Jag strävar alltid efter att ge dig som kund det lilla extra. Du får en mäklare som är tillmötesgående, anpassningsbar och visar ett stort engagemang.

Alla bostadsaffärer ser olika ut och jag ser till att förstå just din situation. Som person vill jag alltid prestera på topp och så har det alltid varit: på fotbollsplanen, i hockeyrinken och inom försäljning.

En bostadsaffär är en av livets allra största affärer och det är viktigt för mig att du känner dig trygg och välinformerad längs hela vägen. Du kanske har sålt bostäder tidigare, eller så är det din första försäljning. Hur som helst ska du veta att jag finns nära till hands för att svara på alla dina frågor.

Tveka inte att höra av dig till mig när du är redo att göra ditt livs bästa affär.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Marcus Bergdahl
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Örebro

Säljarnas ord

“En mäklare som är lyhörd och mycket trevlig . vi kommer att rekommendera honom till alla vi får veta skall sälja, med gott samvete!”
- Anders och Irmeli
“Vi kunde inte fått en bättre mäklare än Marcus. Han hjälpte oss med såväl köp av ny bostad som försäljning av vår befintliga dito och det på ett fantastiskt sätt. Om vi kommer att behöva hjälp av en mäklare igen så kommer vi definitivt att kontakta Marcus eftersom han är toppen.”
- Anders och Louise
“ Han har alla förutsättningar att lyckas även i framtiden”
- Bengt-Göran
“Grym bra och uppriktig!”
- William och Amanda
“Marcus gjorde allt perfekt! ”
- Eva och Jan
“Marcus sålde min lägenhet på väster i Örebro och gjorde ett strålande jobb. Jag upplever Marcus som en väldigt ärlig person när det gäller förväntningar på marknaden och värdering. Jag kunde alltid höra av mig om jag hade några frågor. Marcus hjälpte mig med en väldigt duktig stylist för att fånga intresse från så många som möjligt. Som grädden på moset fick jag dessutom lägenheten såld för mer än jag hade räknat med. Jag kan verkligen rekommendera Marcus om ni är i försäljningstankar. ”
- Andreas

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering