Alexander Syvertsson

Jag är DIN fastighetsmäklare! Tillsammans slår vi REKORD!

Alexander Syvertsson heter jag och jag är en ambitiös, målinriktad lagspelare och en riktig dalmas. Hela livet har lagsporten följt mig, tidigare var det fotboll och ishockey men nu sysslar jag med en lagsport av helt annan karaktär, fastighetsmäklaryrket. Jag ser oss som ett lag och tillsammans slår vi nya rekord. Du har bostaden, jag hittar köparen!

Genom hela affären kommer jag finnas vid din sida och har du frågor ger jag snabba svar. Jag vill att du ska känna dig trygg genom hela affären, det är ju trots allt den största i ditt liv ;). Så om du vill ha en mäklare som finns där när du behöver, får spekulanterna att känna sig sedda och hörda och framförallt vill sälja riktigt dyrt, ja då behöver du bara spara ett nummer. För jag är här, alltid hungrig och redo att slå nya rekord.
0708-94 84 74 din mäklare.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Alexander Syvertsson
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Solna

Säljarnas ord

“Otroligt energifull och målinriktad mäklare som jag kände mig trygg med i min försäljning. Han var lätt att prata med fanns alltid tillgänglig. Rekommenderar varmt Alexander.”
- Jungfrudansen 27
“Alexander är utan tvekan en väldigt hängiven och proffsig mäklare. Jag fick direkt förtroende för Alexander som en duktig säljare men framförallt är Alexander en genuint trevlig och förtroendeingivande kille. Jag känner att jag fick väldigt bra hjälp och stöd genom hela processen och var väldigt nöjd med resultatet.”
- Sommarvägen 6
“Mycket engagerad, trevlig, arbetade jämnt, gjorde allt för att få ut bästa pris, älskade sitt jobb, kort tid mellan start och mål. Rekommenderar Alexander å det allra bästa.”
- Ankdammsgatan 40
“En underbar mäklare som var lyhörd och informerade oss hela tiden om allt kring försäljningen. Skulle starkt rekommendera honom. Tack för allt!”
- Huvudstagatan 4
“Alexander är en väldigt driven och engagerad mäklare. Han sålde min lägenhet i ett område där han ej sålt förut, han höll privat visningar tidigt på morgonen och sent på kvällen, höll mig uppdaterade och allt kändes väldigt tryggt. Kan verkligen rekommendera honom till andra!”
- Råsundavägen 113
“En sådan stor affär som det var för mig som säljare, så var Alexanders insats otroligt värdefull, genom att visa hög kompetens, trovärdighet och en tydlighet i hela processen.”
- Huvudstalundsvägen 10
“Jag var jättenöjd med Alexander. Han svarade på frågor/tog reda på svaret snabbt. Gav ett stabilt och tryggt intryck Kan helt klar rekommendera honom för framtida försäljningar (både köp och sälj).”
- Krysshammarvägen 18
“Alexander är föredömligt engagerad i hela säljprocessen och återkopplar regelbundet. Han lyssnar på kundens önskemål och kommer med förslag. Det kändes tryggt att lämna försäljningen till honom.”
- Erik Dahlbergsgatan 37
“Alexander var mycket engagerad i sitt arbete, vi känner att han gjorde mer än förväntant när det gällde att förhandla med köparna att möta våra krav, vilket i slutändan gjorde så att vi slapp ha en extra visning trots begränsat med budgivare efter första visningen. Vi rekommenderar Alexander som mäklare.”
- Huvudstagatan 3E
“Den bästa mäklaren som finns. Lyssnar på kunden och uppdaterar dig hela tiden Väldigt pålitligt och trevligt. Jag är supernöjd med mitt bostadsköp och sälj. Alexander skötte allting på ett smidigt och bra sätt.”
- Våtmarksvägen 60
“Alexander gav redan vid första mötet ett väldigt professionellt och positivt intryck. Vid genomgång av kontrakt/arvoden var han noggrann och tillmötesgående. Gällande värdering och försäljningsstrategi visade han sig väldigt påläst och väl insatt i området och var mycket hjälpsam och förklarade tydligt allt han rekommenderade och varför. Under visning/budgivningsprocessen gav han regelbunden feedback och återkoppling och var alltid tillgänglig för frågor. Sammanfattningsvis är Alexander den mäklaren man vill ha som behandlar ens objekt som om det vore hans egna bostad och villig att gå utöver vad som förväntas och ger 110% för att alla skall vara nöjda.”
- Hannebergsgatan 28
“Då jag hade önskemål om pris, förhandsvisning och lägenheten såld innan visningen, skötte Alexander detta perfekt. Vi fick förtroende till Alexander från första stund och vi känner oss nöjda med försäljningen. Rekommenderar honom varmt.”
- Nybodagatan 6B
“Alltid snabbt tillgänglig. Tydlig och trevlig. En mäklare jag gärna anlitar i framtiden.”
- Kvarnbacksvägen 68
“Alexander var ambitiös, lyhörd och lösningsorienterad genom hela processen. Han hanterade budgivningen och en del märkliga saker som uppstod på ett professionellt och lugnt sätt. Han hade en bra försäljningsstrategi anpassad efter vår bostad och vi blev mycket nöjda med slutpriset.”
- Hasselstigen 7
“I januari 2019, när vi bestämde oss för att sälja vår lägenhet i Solna, rekommenderade min kollega att kontakta Alexander Syvertsson på Notar. Jag blev väldigt glad att träffa en mycket kompetent och seriös fastighetsmäklare som hade stor ambition att göra det bästa möjliga för att hjälpa mig med ärendet. Jag var mycket imponerad av Alexander’s kunskap och erfarenhet samt hans sätt att organisera förmedligen. Alexander hjälpte mig tålmodigt med varje detalj hela vägen. Han är en strukturerad, intelligent och trevlig ung man som skulle vara ett utmärkt val att hjälpa dig när det gäller att köpa eller sälja en lägenhet. Jag rekommenderar Alexander Syvertsson som har stora erfarenheter av fastighets förmedling. Med vänliga hälsningar M. Pourian ”
- Trubadurvägen 1

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering