Filip Tentak

Driven, tillgänglig och alltid fokus på att uppnå nya prisrekord!

Jag är en otroligt driven person som under hela livet arbetat med försäljning. Att ta sig an nya utmaningar och överträffa både mina och mina säljares förväntningar är något jag strävar efter varje dag. Jag brinner för mitt yrke och ser varje försäljning som unik. Jag säljer över hela Stor Stockholm, men har mitt fokusområde i Nacka där jag förmedlar både bostadsrätter och villor.

I mitt arbete är jag påläst, kunnig och personlig och jag gör alltid det lilla extra för att få ut det absolut bästa priset för din bostad och skräddarsyr varje försäljning så den passar just dig. För mig är det mycket viktigt att du som säljare känner sig delaktig och trygg i hela processen. Jag är snabb i min återkoppling till både mina säljare och spekulanter samt är alltid påläst och engagerad i allt jag gör. Med mig som mäklare och Notars produkt så kan jag garantera dig de bästa förutsättningarna till ditt livs bästa affär. Tveka inte att kontakta mig redan idag.

Kontakta gärna mig så ska jag berätta vad ni bör tänka på för att uppnå det absolut högsta priset med just er bostad.

Filip Tentak
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Nacka

Säljarnas ord

“Helt suverän, Har aldrig blivit så väl omhändertagen som kund av en mäklare som utav Filip. Kan och kommer varmt rekommendera honom för andra som ska sälja sina objekt. ”
- Emelie
“Filip är en helt fantastisk mäklare. En riktig STJÄRNA! Han hade stenkoll på allt, uppdaterade mig frekvent med relevant information och såg till att mina önskemål alltid fanns i hans tankar. Jag kände direkt att Filip var rätt man för min försäljning och kan inte förstå hur andra mäklare inte är som Filip. Filip är GRYM! Rekommenderar honom starkt till alla”
- Gabriel
“Vi hade inte kunnat få en bättre mäklare. När en anhörig gått bort och det är en uppsjö av punkter att få undan, fanns Filip plötsligt där, som en uppenbarelse, och tog hand om försäljningen av lägenheten. Med en lika stor portion ödmjukhet som humor sålde han lägenheten till allas belåtenhet. Tack Filip!”
- Anna
“Filip var lysande! Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare. Rekommenderas starkt till andra. Engagerad och driven.”
- Malin
“Filip är en sån mäklare som andra trötta mäklare i Stockholm bör ta efter. Jag hade varit i kontakt med 3 andra innan jag valde Filip för försäljning. Vilket gav ett fantastiskt slutresultat. Så hatten av för Filip Tentak, han kommer gå långt.”
- Sebastian S
“Filip får mina varmaste rekommendationer. Jag hade min lägenhet ute med en annan mäklare i cirka 2-3 månader utan att något hände. Jag fick inte ett enda bud under den perioden (inte ens ett skambud). Därefter tog Filip över uppdraget och sålde lägenheten inom 2 veckor till ett högre pris än vad jag hade förväntat mig. Superduktig mäklare! ”
- Suleyman
“Filip är helt fantastisk och jag kommer definitivt att anlita honom igen!”
- Helena
“Positiv och proffsig och nådde det av oss önskade priset.”
- Håkan
“Jag kan inte vara mer nöjd med Filip Tentak, han gav mer än han från början vågade lova.”
- Sofia
“Är supernöjd med Filips professionella insats. Oerhört duktig mäklare och vet exakt vad han pratar om. Skulle rekommendera Filip till alla jag känner som någon gång ska sälja sin bostad.”
- Sebastian L
“Jätte duktig mäklare, fanns där när det kom frågor och funderingar under processens gång. Rekommenderar starkt !”
- Rodrigo
“Driven, duktig och kunnig om området och gjorde sitt yttersta för att nå högsta slutpris!”
- Henning