Isak Oddsson

Låt mig hjälpa dig till ditt livs bästa affär!

Jag heter Isak Oddsson och arbetar som fastighetsmäklare på Notar i Bromma.

Mitt mål är alltid att överträffa kundens förväntningar och givetvis att sälja till rekordpriser. Jag kan ge dig marknadens bästa verktyg för att skapa de bästa förutsättningarna för din försäljning tack vare Notars marknadsföring och mitt kontaktnät. Jag säljer både lägenheter och villor.

Mina fokusområden är Beckomberga, Mariehäll och Ekerö men jag säljer även bostäder runt om i hela Stockholm

Jag har alltid kunden i fokus och jobbar stenhårt för att få nöjda köpare och säljare. Jag brinner för yrket, vilket ni kommer att märka om ni träffar mig på en visning eller för en värdering av er bostad.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Isak Oddsson
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Mäklare Bromma

Säljarnas ord

“Jag gillar Isak! Han är ingen ”mäklarschablon”. Naturlig, tydlig, hjälpsam och har en ängels tålamod.”
- Pia Brännvall
“Min upplevelse av Isak är att han är en klockren säljare, och han har varit professionell och trevlig vid varje tillfälle vi haft kontakt. ”
- Johanna Nilsdotter
“Isak var en otroligt bra mäklare. Har rekommenderat han för ett par andra som jag känner. När det blir dags att sälja så kommer dem att välja Isak. Trevlig, alltid tillgänglig och är väldigt bra på visningar! Starkt jobbat för att vara så ung!”
- Hiran Mahmoud
“Isak inger förtroende. Han är lyhörd för kundens önskemål. Han hjälpte till i processen med att hitta en ny lägenhet och att affären gick snabbt och smidig!”
- Ilse Hahne

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering