En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet!

Med mycket driv och personlighet är jag rätt fastighetsmäklare för dig som vill nå högsta möjliga slutpris och som dessutom vill ha en trevlig resa dit!

Jag började min karriär på Notar år 2015 och vet helt säkert att vi har de verktyg som du behöver för att bli riktigt nöjd med din försäljning. Tillsammans med dem och mitt genuina engagemang hoppas jag kunna överträffa både dina (och mina egna) förväntningar i alla steg – från första mötet till klar affär!

Inget uppdrag är det andra likt och jag kommer se till att ta fram det personliga och unika med just ditt boende. Tillsammans skräddarsyr vi en försäljningsplan som passar dig.

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och ser varje dag fram emot att göra nya affärer och har som gyllene regel att aldrig tumma på kvalitén. Min filosofi är att trygga köpare betalar bra och jag ser därför alltid till att vara ordentligt påläst och tar alltid det extra samtalet än att lämna något åt slumpen.

Har du frågor om bostadsmarknaden eller går i säljtankar? Tveka inte på att kontakta mig så hjälper jag mer än gärna till!

Säljarnas ord:

”Lovisa är tydlig och bra att på att kommunicera under hela processen. Engagerad ända in i det sista vilket uppskattas. ”
- Säljare på Luftfartsgatan 16

”Lovisa Fast är professionell, pålitlig och engagerad! Hon gör ett mycket bra jobb!"”
- Säljare på Pilottorget 6

”Mycket trevlig o glad tjej. Gav goda råd inför styling. Såg till vi verkligen fick bästa fotografen. Vi har haft bästa kommunikation under försäljning. Jag rekommenderar Lovisa Fast till alla. ”
- Säljare på Skarpnäcks Allé 35B

”Duktig mäklare. Hungrig och driven. Många bollar i elden förstås samtidigt, men det kommer med på köpet med någon som är driven. Effektiv kontraktsskrivning och jag valde mellan tre mäklare och Lovisa vann av dessa. Kan rekommendera henne!”
- Säljare på Pilotgatan 20

”Lovisa var från början till slut tydlig, engagerad och målinriktad. Hon var kunnig och väldigt service inriktad.”
- Säljare på Luftfartsgatan 22