En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet!

Med mycket driv och personlighet är jag rätt fastighetsmäklare för dig som vill nå högsta möjliga slutpris och som dessutom vill ha en trevlig resa dit!

Jag började min karriär på Notar år 2015 och vet helt säkert att vi har de verktyg som du behöver för att bli riktigt nöjd med din försäljning. Tillsammans med dem och mitt genuina engagemang hoppas jag kunna överträffa både dina (och mina egna) förväntningar i alla steg – från första mötet till klar affär!

Inget uppdrag är det andra likt och jag kommer se till att ta fram det personliga och unika med just ditt boende. Tillsammans skräddarsyr vi en försäljningsplan som passar dig.

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare och ser varje dag fram emot att göra nya affärer och har som gyllene regel att aldrig tumma på kvalitén. Min filosofi är att trygga köpare betalar bra och jag ser därför alltid till att vara ordentligt påläst och tar alltid det extra samtalet än att lämna något åt slumpen.

Har du frågor om bostadsmarknaden eller går i säljtankar? Tveka inte på att kontakta mig så hjälper jag mer än gärna till!