Mäklaren som överträffar dina förväntningar!

Ani Maria är född och uppvuxen i Västerås. Hennes största fokus är att ständigt överträffa kundernas förväntningar och hennes egna. Den stora ambitionen och drivkraften är givetvis nöjda kunder som rekommenderar henne vidare till vänner och bekanta. Med kunskap, trygghet och sitt personliga engagemang hjälper hon dig med ditt livs största och bästa affär. Kontakta Ani Maria om du vill ha mäklaren som gör det lilla extra! 

Säljarnas ord:

”Mycket trevlig och hjälpsam. Skötte hela processen på ett professionellt sätt och fanns tillgänglig hela tiden samt att höll en uppdaterad om allt som hände runt omkring försäljningen. Mycket nöjd med den hjälp som vi fått. ”
- Christoffer F.

”Fantastiskt bra mäklare som är mån om både säljare och köpare. Engagerad, pålitlig, klok i sina råd, otroligt kunnig och mycket trevlig. Ani Maria Balian gjorde ett utmärkt jobb med försäljningen av min bostad. Hon såg till att alltid hålla mig som säljare underrättad och lugn genom hela processen. Om ni är ute efter en mäklare som är professionell i sitt yrke och som gör.”
- Ani K.

”En utomordentligt professionell insats av en synnerligen trevlig person!”
- Björn S.

”Ani Maria Balian på Notar är en mycket skicklig och kunnig mäklare, med gott om energi och insiktsfulla råd. Därtill är hon mycket ansvarstagande och driven. Mina bästa rekommendationer ges till Ani Maria Balian.”
- Kristoffer Å

”Professionell, engagerad och kompetent mäklare med ett starkt driv och hängivenhet gentemot oss som säljare. Vidare upplevde vi henne som otroligt samarbetsvillig och mån om att både hålla oss välinformerade och tog sig alltid tid för dialog med oss, stort som smått! Varmaste rekommendationerna för samarbete och försäljning av bostad via Ani Maria Balian.”
- Alma B.

Mina referensförsäljningar

 • Odensvi, Västerås

  Odensvigatan 7

  Odensvigatan 7

  1 190 000 kr

  2 rok 62.5 kvm 3 800 kr/mån

  Såld

 • Råby, Västerås

  Kungsfågelgatan 7

  Kungsfågelgatan 7

  990 000 kr

  3 rok 83.4 kvm 4 626 kr/mån

  Såld