Mäklaren som överträffar dina förväntningar!

Ani Maria är född och uppvuxen i Västerås. Hennes största fokus är att ständigt överträffa kundernas förväntningar och hennes egna. Den stora ambitionen och drivkraften är givetvis nöjda kunder som rekommenderar henne vidare till vänner och bekanta. Med kunskap, trygghet och sitt personliga engagemang hjälper hon dig med ditt livs största och bästa affär. Kontakta Ani Maria om du vill ha mäklaren som gör det lilla extra! 

Säljarnas ord:

”Mycket trevlig och hjälpsam. Skötte hela processen på ett professionellt sätt och fanns tillgänglig hela tiden samt att höll en uppdaterad om allt som hände runt omkring försäljningen. Mycket nöjd med den hjälp som vi fått. ”
- Christoffer F.

”En utomordentligt professionell insats av en synnerligen trevlig person!”
- Björn S.

”Ani Maria Balian på Notar är en mycket skicklig och kunnig mäklare, med gott om energi och insiktsfulla råd. Därtill är hon mycket ansvarstagande och driven. Mina bästa rekommendationer ges till Ani Maria Balian.”
- Kristoffer Å

”Professionell, engagerad och kompetent mäklare med ett starkt driv och hängivenhet gentemot oss som säljare. Vidare upplevde vi henne som otroligt samarbetsvillig och mån om att både hålla oss välinformerade och tog sig alltid tid för dialog med oss, stort som smått! Varmaste rekommendationerna för samarbete och försäljning av bostad via Ani Maria Balian.”
- Alma B.

”Ani Maria är realistisk, visar hög kompetens och bra omdömei sina råd, superkoll på timing och hantering av alla delar som kan hända i en försäljning, mycket bra på feedback, grymt snabb, alltid vänlig och glad. Kontakten under hela säljprosessen har varit ypperligt bra. Kan verkligen rekommendera Ani Maria!”
- Niklas A.

”Maria var en fantastisk mäklare som ingav ett stort förtroende och hade ett ödmjukt förhållningssätt. Hon var lyhörd, lätt att nå och lätt att resonera fram olika förslag med och gav ärliga råd. Jag kan stark rekommendera Maria.”
- Sandra R

Mina referensförsäljningar

 • Öster Mälarstrand, Västerås

  Neptungatan 2

  Neptungatan 2

  4 rok 103 kvm 5 644 kr/mån

  Såld

 • Bäckby, Västerås

  Dragverksgatan 72

  Dragverksgatan 72

  3 000 000 kr

  6 rok 122 kvm Tomt 718 kvm

  Besiktigad

  Såld

 • Östermalm/Västerås, Västerås

  Stora Gatan 1D

  Stora Gatan 1D

  1 900 000 kr

  2 rok 66 kvm 4 482 kr/mån

  Såld

 • Vetterslund, Västerås

  Vetterslundsgatan 240

  Vetterslundsgatan 240

  2 735 000 kr

  4 rok 126 + 1 kvm Tomt 185 kvm

  Besiktigad

  Såld

 • Malmaberg, Västerås

  Odensvigatan 3

  Odensvigatan 3

  1 700 000 kr

  3 rok 79.5 kvm 4 727 kr/mån

  Såld

 • Bäckby/Västerås, Västerås

  Plåtverksgatan 94

  Plåtverksgatan 94

  2 530 000 kr

  6 rok 144 kvm Tomt 478 kvm

  Besiktigad

  Såld