Vilja och driv som saknar motstycke!

Moa är en sann tävlingsmänniska vilket gör att mäklaryrket passar henne som handen i handsken. Hon är född och uppvuxen i Västerås vilket ger henne en god lokalkännedom. Med sitt brinnande engagemang kombinerat med outtröttlig energi och positivism är hennes högsta prioritet att samtliga parter ska gå som vinnare ur bostadsaffären. Nöjer ni inte heller er med att enbart göra en bra bostadsaffär? Kontakta Moa så hjälper hon er att göra er största affär till den absolut bästa.

Säljarnas ord:

”Helt fantastisk!! Kan verkligen sitt arbete och visste vad hon gjorde. Var tillgänglig dygnet runt och höll en uppdaterad. Gjorde det lilla extra och var behjälplig med allt. Kan starkt rekommendera henne.”
- Rana A.

”Mycket bra! Lätt att prata med. Vi fick hela tiden information ang. hur vi skulle gå vidare, viktigt för oss som aldrig sålt någon lägenhet tidigare.”
- Eva H.

”Moa på Notar är en supertrevlig, glad och väldigt tillmötesgående tjej, Vi är väldigt nöjda med allt från start till mål. Hennes engagemang är utöver det vanliga. Hon tog oss upp till en nivå som man bara kunde drömma om. Vi kan starkt rekommendera Moa. En stor guldstjärna till dig.”
- Andreas H.

”Fick vid första mötet med Moa en väldigt bra och genuin känsla. Hon är otroligt trygg i sin roll som mäklare och fick mig som säljare att känna mig trygg genom hela processen. Svarade snabbt och ärligt på alla tänkbara frågor. Hon agerar professionellt samtidigt som hon är en väldigt härlig person som ger en känsla av att man känt henne längre än 5 minuter. Kan med värme rekommendera Moa som mäklare! Jag kommer definitivt kontakta Moa vid framtida försäljningar.”
- Rebecca W.

Mina pågående försäljningar