Jag älskar att både bo och jobba i Solna!

 Jag har varit i branschen i tre år, från att jobba på bank som bolånerådgivare till att ta ett naturligt steg till att bli fastighetsmäklare.

 Min karriär startade med en civilekonomexamen, och efter sju år i bankväsendet så kände jag att jag saknar den personliga kontakten med människor, och därför blev det självklara valet för mig detta yrke, som jag har älskat från dag ett.

 Jag bor i Solna och därför tvekade jag inte en sekund på att jobba för Notar i Solna. Som Solnabo är Notar det självklara valet.

 Jag siktar alltid på att slå rekord, och det har jag med mig från att ha spelat fotboll så länge jag kan minnas. För mig är det viktigt att ni väljer mig varje gång ni bestämmer er för att flytta och inte bara en gång, därför är förtroende och ärlighet otroligt viktigt.

 

Jag ser framemot Ditt samtal!

 

Säljarnas ord:

”Bara plus! Så nöjda!”
- Jungfrudansen 6

”Vi fick ett trevligt och proffsigt intryck av Lawan från första mötet och han var tillgänglig, lyhörd, ärlig och personlig genom hela affären. Jag är mycket nöjd!!! :)”
- Backvägen 5

”Gav oss tid och hjälp inför fotografering och visning om hur lägenheten bör vara möblerad. Även på kvällar. Supertrevlig och guidande genom processen.”
- Storgatan 52

”The broker has shown the effective way of selling an apartment with kind and clear information on it based on very good knowledge and experience in the area and market. Highly recommend the broker”
- Huvudstagatan 29

”Kan starkt rekommendera Lawan, otroligt nöjd över hela processen kring försäljningen. Hade bra koll på marknaden i området och följde upp med goda råd innan och under processen. Mötte mina förväntningar till fullo och var alltid tillgänglig.”
- Heklagatan 57 I

Mina referensförsäljningar

 • Huvudsta, Solna

  Jungfrudansen 6

  Jungfrudansen 6

  5 500 000 kr

  6 rok 141 kvm 6 995 kr/mån

  Såld

 • Farsta, Stockholm

  Larsbodavägen 70, 6tr

  Larsbodavägen 70, 6tr

  4 080 000 kr

  5 rok 126.5 kvm 6 774 kr/mån

  Såld