Lars Olsson

Örebros mest rekommenderade mäklare

Att sälja sin bostad är en stor händelse i livet. Det handlar om mycket pengar och ofta har man även en känslomässig anknytning till bostaden. Man brukar ha många frågor, både kring det juridiska men även det praktiska. Därför är det viktigt att välja en bra mäklare som kan vägleda dig genom hela händelseförloppet.

När du säljer med mig får du en kunnig mäklare som med engagemang, fingertoppskänsla och flexibilitet ser till att finnas där för dig i varje steg av processen. Jag gör allt för att din försäljning ska bli ditt livs bästa affär. Därför har jag utsetts till Örebros mest rekommenderade mäklare under 2016, 2017, 2018 och 2020. Källa: Hittamaklare.se 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Lars Olsson
Kontorschef, Reg Fastighetsmäklare
Notar Örebro

Säljarnas ord

“Lars är toppen! Jag kommer definitivt anlita honom nästa gång jag ska sälja.”
- Kristin - Isgatan
“Vi är otroligt nöjda med hur Lars skötte försäljningen av vår bostadsrätt! Från första kontakt till kontraktet var påskrivet. Rekommenderas!”
- John och Emilie - Ekersgatan
“Lars på Notar i Örebro den bästa av alla mäklare som vi träffat på. Lyhörd, mycket god servicenivå. Vi kan rekommendera honom.”
- Bengt och Renata - Nygatan
“Lars Olsson är förtroendegivande och ytterst kompetent. Jag kommer anlita honom för kommande uppdrag.”
- Michael - Porla Gränd
“Klockren mäklare med grymt engagemang. Rekommenderas starkt.”
- Siavash och Maria - Mandelstensvägen
“Lars är en kanonmäklare som man får förtroende för från första mötet. Han är positiv, glad, trevlig, samarbetsvillig, punktlig och utstrålar energi. Finns inget ont att säga om Lars. Kan verkligen rekommendera Lars om man vill att allt ska gå rätt till med en snabb affär.”
- Peter och Ann - Eyragatan
“Punktlig, noggrann, raka frågor, lyhörd, lätt att tycka om och det kändes som vi känt varandra i flera år. Hade tur som vald Lars, bland många mäklare. Mitt livs affär blev därför ett lyckat minne att ta med sig framtiden.”
- Anita - Nya Viker
“Helt fantastiskt! Lars Olsson tog om hand om allt kring vår försäljning. Vi var aldrig oroliga. Han informerade oss hela tiden och var både lyhörd och påläst. Vi litade totalt på honom och det visade sig vara helt rätt. Med våra köp och sälj av fastigheter i många länder så är denna försäljning med Lars vid rodret en uppvisning i hur ett proffs arbetar.”
- Gunilla och Dennis - Husby Strandvillan
“Superduktig och trevlig mäklare som både är lyhörd och pålitlig! Fick hjälp med alla mina frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Lars Olsson så lovar jag att ni får en trygg bostadsaffär! Örebros bästa mäklare!”
- Lisa - Rudbecksgatan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering