Slå mig en signal när du vill hitta rätt!

Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag jobbat med försäljning i alla dess former. Jag har alltid drivits av att skapa framgångsrika affärer och med en bakgrund inom fastigheter blev valet enkelt när jag skulle välja nästa steg i karriären.

När du väljer mig som din mäklare får du en person som lägger stor vikt i att du ska känna dig trygg under hela processen. Mitt mål är att du ska bli så pass nöjd att du rekommenderar mig till nära och kära.

Ett högt slutpris är ingen slump, speciellt inte på dagens bostadsmarknad. Tack vare Notars väl utarbetade produkt och mitt unika driv har jag de verktyg som jag behöver för att kunna maximera ditt försäljningspris. Detta är anledningen till att jag slår mina kunders målpris.

Går du i försäljningstankar, eller är nyfiken på din bostads värde?
Kontakta mig direkt så bokar vi in ett förutsättningslöst möte, jag är alltid tillgänglig!

Säljarnas ord:

”Jag har sålt en 3 rums lägenhet i Hammarby Sjöstad, med första parkett till Hammarby kanal. Lägenheten var/är väldigt unik, Isak och jag beslutade att vi borde hantera den med varm hand. Det innebar att inför fotografering och filmning används stylister för att visa lägenhetens fulla potential för hugade spekulanter. Isak tog hand om allt runt omkring, vilket innebar att jag själv inte behövde lägga ner tid som inte fanns på försäljningen. Lägenheten blev väldigt bra/snygg och bilderna var verkligen fina. Min uppfattning var att denna lägenhet borde leda till ett bra försäljningsvärde, vilket även blev fallet... Dessutom såldes lägenheten innan visning och faktiskt på en dag, vilket gjorde min resa väldigt enkel. Jag rekommenderar Isak det varmaste, dels såklart för framgången att överträffa vår målbild på pris, men även på det smidiga sätt som försäljningen utfördes på. Isaks bra sociala egenskaper medförde att allt gick smärtfritt för mig, men även vid överlämnandet av lägenheten till nya ägare. Stort Tack! Klasse”
- Klas T

”Bästa service på alla sätt och vis!!”
- Tommy H

”Jag upplevde Isak som engagerad och driven, utan att vara påträngande. Han var alltid tillgänglig och jag blev kontinuerligt uppdaterad. Jag tycker Isak kändes trygg och ödmjuk och tog sig tid att förklara när jag undrade något. ”
- Ki S

”Bostadsaffären var smidig från början till slut och målpriset uppnåddes med marginal. Det framgår med all tydlighet att Isak verkligen brinner för sitt arbete. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer!”
- Isabelle B

”Tre ord kan beskriva Isak Blomster på Notar Hammarby Sjöstad: Serviceinriktad. Effektiv. Kunnig. Jag sålde min 3:a och Isak var lyhörd för mina förväntningar och under hela säljprocessen, från visning till avslut, fanns han där, svarade på frågor, gav en sann bild av läget, tillgänglig vid behov. Jag är mycket nöjd med Isak Blomster.”
- Stefan L

Mina referensförsäljningar

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Hammarby Kaj 42, 3tr

  Hammarby Kaj 42, 3tr

  5 725 000 kr

  3 rok 76 kvm 4 281 kr/mån

  Såld

 • Hammarbyhöjden/Johanneshov, Stockholm

  Olaus Magnus Väg 18, 3tr

  Olaus Magnus Väg 18, 3tr

  2 800 000 kr

  1.5 rok 41 kvm 2 889 kr/mån

  Såld

 • Enskede / Blåsut , Stockholm

  Blåsutvägen 27, 2 tr

  Blåsutvägen 27, 2 tr

  1 835 000 kr

  1 rok 18 kvm 1 113 kr/mån

  Såld

 • Enskede Blåsut, Stockholm

  Blåsutvägen 5, 6tr

  Blåsutvägen 5, 6tr

  2 975 000 kr

  3 rok 48 kvm 3 543 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Aktergatan 23

  Aktergatan 23

  4 400 000 kr

  3 rok 73 kvm 5 161 kr/mån

  Såld