En fastighetsmäklare som gör det stora extra

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan våren 2019 och har på denna förhållandevis korta period slagit prisrekord i flera föreningar, fått bäst betyg av samtliga mäklare i Hammarby Sjöstad, vunnit ”kontorets mäklare” upprepade gånger och tagit Notar till att bli den mest anlitade mäklaren i hela Johanneshov (källa: Hemnet). Detta är mycket tack vare hårt och strukturerat arbete, en enorm vinnarskalle och ett brinnande intresse för att uppnå maximal kundnöjdhet.

För mig är det väldigt viktigt att alltid ha dig som kund i fokus och därför skräddarsyr jag varje enskild affär för att det ska bli den bästa möjliga upplevelsen för både säljare och köpare. Jag lämnar aldrig något åt slumpen utan ser till att vara påläst, engagerad och tillgänglig i varje affär, för att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Så oavsett om du går i försäljningstankar eller kanske bara är nyfiken på just din bostads värde, är det bara att slå mig en signal. Jag är alltid tillgänglig!

Säljarnas ord:

”Jag har sålt en 3 rums lägenhet i Hammarby Sjöstad, med första parkett till Hammarby kanal. Lägenheten var/är väldigt unik, Isak och jag beslutade att vi borde hantera den med varm hand. Det innebar att inför fotografering och filmning används stylister för att visa lägenhetens fulla potential för hugade spekulanter. Isak tog hand om allt runt omkring, vilket innebar att jag själv inte behövde lägga ner tid som inte fanns på försäljningen. Lägenheten blev väldigt bra/snygg och bilderna var verkligen fina. Min uppfattning var att denna lägenhet borde leda till ett bra försäljningsvärde, vilket även blev fallet... Dessutom såldes lägenheten innan visning och faktiskt på en dag, vilket gjorde min resa väldigt enkel. Jag rekommenderar Isak det varmaste, dels såklart för framgången att överträffa vår målbild på pris, men även på det smidiga sätt som försäljningen utfördes på. Isaks bra sociala egenskaper medförde att allt gick smärtfritt för mig, men även vid överlämnandet av lägenheten till nya ägare. Stort Tack! Klasse”
- Klas T

”Bästa service på alla sätt och vis!!”
- Tommy H

”Jag upplevde Isak som engagerad och driven, utan att vara påträngande. Han var alltid tillgänglig och jag blev kontinuerligt uppdaterad. Jag tycker Isak kändes trygg och ödmjuk och tog sig tid att förklara när jag undrade något. ”
- Ki S

”Bostadsaffären var smidig från början till slut och målpriset uppnåddes med marginal. Det framgår med all tydlighet att Isak verkligen brinner för sitt arbete. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer!”
- Isabelle B

”Tre ord kan beskriva Isak Blomster på Notar Hammarby Sjöstad: Serviceinriktad. Effektiv. Kunnig. Jag sålde min 3:a och Isak var lyhörd för mina förväntningar och under hela säljprocessen, från visning till avslut, fanns han där, svarade på frågor, gav en sann bild av läget, tillgänglig vid behov. Jag är mycket nöjd med Isak Blomster.”
- Stefan L

”Förtoendefull, kunnig, lätt att få tag på och kreativ. Det kändes bra att bolla små som stora frågor med honom under försäljningsprocessen.”
- Eva-Carin J

Mina referensförsäljningar

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Hammarby Kaj 42, 3tr

  Hammarby Kaj 42, 3tr

  85 526 kr/kvm

  3 rok 76 kvm 4 281 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Hammarby Allé 9, 4 tr

  Hammarby Allé 9, 4 tr

  4 350 000 kr

  2 rok 56 kvm 3 245 kr/mån

  Såld

 • Enskede / Blåsut , Stockholm

  Blåsutvägen 27, 2 tr

  Blåsutvägen 27, 2 tr

  101 944 kr/kvm

  1 rok 18 kvm 1 113 kr/mån

  Såld

 • Hammarbyhöjden/Johanneshov, Stockholm

  Olaus Magnus Väg 18, 3tr

  Olaus Magnus Väg 18, 3tr

  2 800 000 kr

  1.5 rok 41 kvm 2 889 kr/mån

  Såld

 • Gullmarsplan/Johanneshov, Stockholm

  Bildhuggarvägen 8, 1tr

  Bildhuggarvägen 8, 1tr

  3 010 000 kr

  2 rok 51 kvm 2 873 kr/mån

  Såld

 • Enskede Blåsut, Stockholm

  Blåsutvägen 5, 6tr

  Blåsutvägen 5, 6tr

  2 975 000 kr

  3 rok 48 kvm 3 543 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Aktergatan 23

  Aktergatan 23

  4 400 000 kr

  3 rok 73 kvm 5 161 kr/mån

  Såld