Mäklaren med högst försäljningsvärde i Västmanland 2019!

Karam är en driven fastighetsmäklare med stort engagemang och hög arbetsmoral. Kundfokus och ett passionerat driv gör att han redan i början av sin mäklarkarriär samt efter sina studier inom finans från USA har visat toppresultat. Detta har medfört många återkommande kunder vilket i sin tur gjort honom till en av de mest rekommenderade samt anlitade mäklarna. Anlitar du Karam så får du en tillgänglig och kompetent mäklare med fingertoppskänsla utöver det vanliga. Ska du sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet? Kontakta Karam så hjälper han till med ditt livs bästa affär!

Säljarnas ord:

”Karam är en fantastisk person och det märks tydligt att han har ett stort driv. Han är bra på att kommunicera och återkopplar snabbt och kontinuerligt. En sak som vi uppskattade extra mycket är att Karam är väldigt seriös, det kan tänkas självklart, men vi har tyvärr andra erfarenheter av mäklare i Västerås. Saker som andra mäklare tummat på (för både säljare och köpare) var självklarheter här och vi behövde aldrig fråga efter saker (gäller ex. budgivningslista, frågelista, energideklaration m.m.). Jag tror faktiskt att det är som ryktet i Västerås säger - Karam är stans bästa mäklare.”
- Sofia R

”Överträffade mina förväntningar med råge! Lyhörd och engagerad med stor passion för mäklaryrket. Ett riktigt fullblodsproffs ut i fingerspetsarna. Som jag varmt kommer rekommendera till vänner och bekanta.”
- Carl-Johan Rudberg

”Toppen mäklare med proffsigt och tydligt upplägg. Utan tvekan vår nästa mäklare som vi kommer anlita vid fler eventuella försäljningar och rekommendera andra vid försäljning.”
- Therese Lidbom

”Karam rekommenderas till alla som vill känna sig trygga i en försäljning. Han gjorde sitt jobb utmärkt och lite till. God kunskap och hans intresse för branschen gjorde en som säljare ännu tryggare i försäljningen.”
- Julius Kudinoff

”Ödmjuk, trevlig och professionell. Lätt att samarbeta med och alltid tillgänglig.”
- Cecilia Kjellander

Mina pågående försäljningarMina referensförsäljningar

 • Stallhagen, Västerås

  Pila Brittas Gata 9

  Pila Brittas Gata 9

  3 400 000 kr

  3 rok 78 kvm 4 105 kr/mån

  Såld

 • Stallhagen, Västerås

  Nanna Svartz Gata 5

  Nanna Svartz Gata 5

  8 300 000 kr

  5 rok 166 kvm 7 544 kr/mån

  Såld

 • Stallhagen, Västerås

  Stallhagsgatan 10

  Stallhagsgatan 10

  8 995 000 kr

  7 rok 205 + 135 kvm Tomt 731 kvm

  Såld

 • Gäddeholm, Västerås

  Storängsvägen 1

  Storängsvägen 1

  6 050 000 kr

  6 rok 187 kvm Tomt 1026 kvm

  Såld

 • Djäkneberget, Västerås

  Kristinagatan 19

  Kristinagatan 19

  4 495 000 kr

  5 rok 183 kvm 7 661 kr/mån

  Såld

 • Östermalm/Västerås, Västerås

  Södra Ringvägen 2B

  Södra Ringvägen 2B

  3 000 000 kr

  4 rok 99 kvm 5 498 kr/mån

  Såld