Skapar trygghet, har ett stort engagemang och är ständigt tillgänglig för alla parter!

Att förmedla bostäder i samma stadsdel där jag själv bor är en självklarhet för mig. Här promenerar jag med min hund, handlar min mat och njuter av alla härliga restauranger och fantastiska grönområden. Jag älskar mina kvarter och det gör mig till din optimala fastighetsmäklare. Utöver det är jag en aktiv och pedantisk mäklare som inte lämnar någonting åt slumpen. Jag jobbar helhjärtat i varje försäljning för att allt ska vara av bästa kvalité. Det är mitt stora engagemang, min passion och min envishet som skapar de bästa förutsättningarna för lyckade bostadsaffärer och fantastiska slutpriser. Jag är alltid 100% ärlig och har ett genuint engagemang för just dig och din försäljning.

Tveka inte att kontakta mig när det är dags att byta drömboende!

Säljarnas ord:

”Amélie hjälpte oss att sälja vår bostad. Jag har svårt att se att en annan mäklare kunde ha gjort ett bättre jobb. Hon såg till att vår lägenhet såg så bra ut den bara kunde och la ned mycket tid och möda på att fixa till detaljerna. I samband med budgivningen tvekade hon inte att ringa det där extra samtalet och visa lägenheten enskilt för intresserade spekulanter som inte kunde komma på ordinarie visningar. Hennes engagemang och kunnande bidrog i högsta grad till en lyckad affär. Vi kan verkligen rekommendera Amélie.”
- Henrik & Jenny

”Mycket nöjd med en professionell och snabb affär”
- Elsie

” Engagerad, professionell, ständigt tillgänglig. Snabb genomförd affär!”
- Ann-Kristin

”Det blev en strulig försäljning med avhopp strax innan kontraktsskrivning men Amelie skötte det hela exemplariskt och jobbade hårt och engagerat för att vi skulle sälja till bästa möjliga pris. Dessutom var hon glad och trevlig genom hela försäljningen”
- Sofia

”Jag är väldigt nöjd med Amelies insats i försäljningen av min bostad. Trots en ostabil marknad så var hon 110% engagerad och hittade rätt köpare för att jag skulle bli nöjd och känna mig trygg i min försäljning. Skulle absolut rekommendera samt använda mig Amélie igen!”
- Helen

”Amélie är en mycket engagerad och driven mäklare. Bra koll på bostadsmarknaden och glad och härlig som person!”
- Louise

”Mycket engagerad mäklare. Plus skitglad person.”
- Johan

”Målinriktad och lyhörd!”
- Anonym

”Amelie är nog den bästa mäklaren jag anlitat o då har jag sålt o köpt en hel del fastigheter genom åren . Så nästa gång blir den hon igen”
- Micael

”Jag tog möten med fem olika mäklare innan jag valde Amélie p.g.a att hon stod ut från mängden. Amélie är en engagerad, ambitiös och tydlig mäklare med en fantastisk känsla för service och kundorientering. Det kändes tryggt från dag ett och hon tog helhetsansvar för affären på ett mycket bra sätt. Det gjorde att jag som säljare kunde slappna av fullständigt. Hon hade en tydlig strategi för hur vi skulle uppnå önskat slutpris och var maximalt flexibel, bl.a. gällande att arrangera extra privata förhandsvisningar med kort varsel och med att hjälpa till med koordinering av stylingfirma mm. Jag ger Amélie mina varmaste rekomendationer.”
- Jakob

”Supernöjd med fantastiska Amélies insats. Tydlig och positiv och höll mig hela tiden informerad. Sålde lägenheten underhand till det priset jag önskade, smidigt och snabbt. Rekommenderas varmt!! ”
- Linnéa

”Amelie är en helt fantastisk engagerad trevlig mäklare, jag kommer varmt rekommendera henne och Notar till andra jag känner och som jag kommer i kontakt med”
- Annelie

”Riktigt proffsig på alla sätt o vis!!”
- Ellinor & Niclas

”Skicklig och lyhörd. Mina varmaste rekommendationer!”
- Pia

”Amelié är en Unicorn i havet av alla mäklare på marknaden. Att vara tillgänglig och inlyssnande är egenskaper som är väldigt uppskattade för en säljare av sin första bostad då man har många frågor. Att hon dessutom sätter färg och glitter på tillvaron varje gång man hörs är väl aldrig fel för någon?! Att ta den billigaste mäklaren lockar nog många för att få ut så stor vinst som möjligt men väljar man bort Amelié så går man miste om en dedikerad och driven person för att tjäna några tusenlappar!”
- Anna

”Amélie Johansson är glad, tydlig, engagerad och verkar gilla sitt jobb väldigt mycket, vilket gör att man kan känna sig trygg med henne som mäklare. Viktigt också är att köparen känner sig nöjd och trygg och det gör att vi alla blir en win-win i affären. Det lyckas Amélie med!”
- Anne

”Amelie walked us through the entire process of evaluating, advertising and selling our Östermalm apartment. She was professional, knowledgeable, reliable, patient, hands-on and fun to work to with. She never gave up even when the road got rocky and at times frustrating. Let's face it - selling / buying a home is often a transaction where emotions are running high and uncertainty is always present. You could only wish to have someone as good as Amelie to walk you through the process and at the end of it, deliver such exceptional results. She puts her heart and soul in a business that way to often is lacking just that. She's the best mäklare you could wish for. Period.”
- Lotta & Yuval

”Samarbetet med Amelie var mycket positivt och enkelt vilket ledde till ett effektivt avslut vid försäljningen. Amelie jobbar strukturerat och hårt för att säkerställa att objektet presenteras på ett bra sätt mot marknaden även utöver de vanliga visningarna och har mycket god kännedom om området och potentiella köpare. Amelie är lyhörd med stor passion och alltid med ett leende, jag rekommenderar henne starkt.”
- Johan

Mina referensförsäljningar

 • Östermalm / Karlaplan, Stockholm

  Kommendörsgatan 33A, 5tr

  Kommendörsgatan 33A, 5tr

  3 150 000 kr

  1 rok 18 kvm 856 kr/mån

  Såld

 • Gärdet / Östermalm, Stockholm

  Furusundsgatan 13, 4tr

  Furusundsgatan 13, 4tr

  5 240 000 kr

  2 rok 56 kvm 2 108 kr/mån

  Såld