En trygg affär ger bra betalt

Som född och uppvuxen i Uppsala så känner jag staden utan och innan. Jag är nu inne på mitt tionde år som fastighetsmäklare och har under de senaste åren varit en av de mäklare som säljer mest bostäder i Uppsala. I mitt arbete vill jag att både köpare och säljare ska få tydlig information vid rätt tillfälle för att skapa den trygghet som krävs för att kunna genomföra riktigt bra affär för alla inblandade.

Säljarnas ord:

”Det har känts tryggt att lämna över mina lägenhetsförsäljningar till Erik med kollegor, som levererat bra resultat med nöjda köpare och till mig som säljare. Aldrig några problem och de har löst mina frågetecken på ett tydligt sätt.”
- Freddi Ramsell

”I known Erik some time now and also met Erik in his profession as a Real Estate Agent. He is someone you really can trust and and he shows high integrity in all parts of his profession. His responsible and service oriented approach makes me comfortable recommending Erik to anyone who is up to selling or buying real estate.”
- Olov Nordgren

”Erik tog hand om vår husförsäljning och gjorde ett jättebra jobb. Han är mycket kunnig och affärsmässig, och gav oss hela tiden bra råd och stöd. Jag kan varmt rekommendera honom.”
- Jan Christiansson

”Erik har hjälpt med försäljning både av familjens villa/radhus och dotters 1:a, båda med stort engagemang och kunnighet. Mycket nöjd och rekommenderar honom varmt.”
- Calle Toll