Mitt namn är Jessica Alvå och jag jobbar som fastighetsmäklare på Notar i Liljeholmen vilket är ett av Notars bäst säljande och även mest anlitade i området. Min specialisering är Söderort men hos Notar har jag förmånen att förmedla bostäder i hela Storstockholm med omnejd så att jag kan följa mina kunder oavsett vart de flyttar.

För mig är det väldigt viktigt att du som kund, både säljare och köpare, ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären från start till mål. I min roll som mäklare ser jag därför till att alltid prestera mitt yttersta och är engagerad, tillgänglig och påläst så att jag kan leverera en tjänst av högsta kvalitet. Med en fingertoppskänsla och lyhördhet så skräddarsyr vi alltid denna utefter den enskilde kundens behov och önskan eftersom att varje affär är unik. Med Notars varumärke i ryggen som är i särklass den bredaste marknadsföringen på marknaden så har jag dessutom alla förutsättningar att nå ut till alla potentiella köpare för just din bostad. Min drivkraft är att maximera slutpriset och jag sätter ett högt värde vid att samtliga parter ska känna tillit och vilja rekommendera mig för sina nära och kära.

Kontakta mig gärna så att vi kan boka in ett möte och diskutera en strategi för hur vi ska lyckas med just din bostadsaffär.

Säljarnas ord:

”Superbra insats av Jessica och jag är 100% nöjd med försäljningen trots för tillfället skakig marknad”
- Säljare, Elin Wägners gata 9

”Jessica är strukturerad, kunnig och lyhörd”
- Säljare, Buteljgatan 30

”Professionell, engagerad, trevlig med intresse för sitt jobb!”
- Säljare, Ekfatsgatan 2

”Helnöjd med hela processen kring försäljningen. Fick det slutpris jag ville ha. Skulle definitivt anlita Jessica Alvå på Notar igen om en nya försäljning skulle ske i området.”
- Säljare, Bäckvägen 89

”Hon var jätteduktig. Tack för allt Jessica!”
- Säljare, Albyvägen 17

Mina pågående försäljningar