Kontorschef & Fastighetsmäklare Norra Djurgårdsstaden, Gärdet, Lidingö

Jag har jobbat med och varit delaktig under uppstarten av vårat kontor i Norra Djurgårdsstaden sedan första etappen i området byggdes i slutet av 2013 samt arbetat på vårat framgångsrika kontor på Gärdet. Mitt fokus, liksom majoriteten av mina försäljningar är i Norra Djurgårdsstaden, på Lidingö och på Gärdet men jag säljer även över hela Stockholm.

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Med Notars produkt och med mig som mäklare har du de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga slutpris.

Kontakta mig vid frågor om marknaden, kostnadsfri värdering eller om du ska sälja din bostad så bokar vi in ett möte. 

Se vad mina kunder tycker om mig: https://www.hittamaklare.se/sandra.hansson.1

 

Säljarnas ord:

”Den absolut bästa mäklaren. Vi har gjort flera bostadsbyten de senaste 5 åren, så vi vet. Bättre mäklare är svårt att hitta.”
- Conny & Yvonne Rindögatan 25

”Sandra verkar vara väl insatt i området och ger ett sympatiskt, effektivt och professionellt intryck”
- Anna & Günter Furusundsgatan 8

”Sandra är den absolut bästa mäklare jag träffat. Vi hade en annan mäklare först och allt gick väldigt trögt. När Sandra kom in blev processen proffsig. Jag kan verkligen rekommendera Sandra.”
- Peter Hårdvallsgatan 11

”Sandra är den bästa och mest kompetenta personen vi samarbetat med i dessa sammanhang.”
- Thom Husarviksgatan 10

”Detta var andra gången som Sandra Hansson sålde en bostadsrätt åt oss. Båda gångerna har vi varit jättenöjda. Sandra är kunnig, proffsig och drivande samt kan området, Norra Djurgårdsstaden. Som person är hon trevlig och positiv och inger förtroende. Vi är mycket nöjda och kan definitivt rekommendera henne”
- Jan-Åke Fagningsgatan 9

”Hade inte kunnat varit mer nöjd med valet av mäklare- kan rekommendera Sandra till alla som vill ha ett superproffsigt bemötande och en lika proffsig mäklare! Topp!”
- Hanna Furusundsgatan 4

”Bästa mäklaren i Norra Djurgårdsstaden!”
- Per Lövängsgatan 12

”Sandra gjorde ett otroligt bra jobb! Hon jobbade hårt och aktivt för att hitta potentiella köpare. Hon var verkligen på bollen hela tiden! Hon var lätt att diskutera med och gav ett genuint och ärligt intryck. Det kändes som att man kunder lita på Sandra. Kan absolut rekommendera Sandra till vem som helst som ska sälja sin bostad”
- Martin Rindögatan 9

”Tillgänglighet, tydlighet och Sandras inspiration var superb! Finns inte nog med superlativ för hur nöjd jag är med Sandra! Stort tack!”
- Carolin Furusundsgatan 18

”Otroligt kan vara sant, kan jag varmt rekommendera Sandra som en av stadens absolut främsta mäklare. Kan knappt tro det! då annonsen nått kunden och innan visning var affären avslutad med en stjärna i kanten till bägge parternas belåtenhet. Sandra har gått in helhjärtat och är ett riktigt semi-proffs vilket jag medvetet satsat på innan påbörjad försäljning. ”
- Johan Furusundsgatan 4

” Hon var mycket lyhörd och kunde leverera vad hon hade lovat.”
- Mikki Furusundsgatan 4

”I dagens marknad ställs högre krav på mäklaren och Sandra var skicklig från start till slut. Jag är övertygad om att alla spekulanter på vår lägenhet fick samma inryck som vi. Hon var kunnig, tillgänglig och trevlig. Mycket professionell. Vi hade köpt hus innan vi sålde vår lägenhet så det var mycket nervöst men försäljningen av vår lägenhet gick snabbt och smidigt. Vi rekommenderar henne varmt.”
- Åsa Dianavägen 21

”Jättebra, lyhörd och proffsig mäklare som hittade rätt spekulant efter bara några dagar. Hann inte ens fotografera och lägga ut på Hemnet. Rekommenderas varmt, framförallt till dig som ska sälja på gärdet då hon verkligen har koll på området, husen och vad de är för spekulanter.”
- Matilda Furusundsgatan 3

”Tillmötesgående, tillgänglig och gick alltid det extra steget för att leverera. Vi är väldigt nöjda med Sandra och kan gott rekommendera henne!”
- Renéa Furusundsgatan 6

”Förutom att Sandra är väldigt trevlig och socialt kompetent, så är hon väldigt professionell och ett nöje att göra affärer med.”
- Pierre Jaktgatan 33

”Otroligt kan vara sant, kan jag varmt rekommendera Sandra som en av stadens absolut främsta mäklare. Kan knappt tro det! då annonsen nått kunden och innan visning var affären avslutad med en stjärna i kanten till bägge parternas belåtenhet. Sandra har gått in helhjärtat och är ett riktigt semi-proffs vilket jag medvetet satsat på innan påbörjad försäljning.”
- Johan Furusundsgatan 4

”Professionellt, korrekt och tydligt bemötande. Jag kände alltid att jag var i goda händer och fick svar på frågor samt information under hela processen. Sandra är alltid nåbar och har ett lättsamt och trevligt sätt utan att vara insmickrande. Jag skulle inte tveka att kontakta henne om jag ska sälja igen. Det skulle vara svårt att hitta en bättre mäklare i mina ögon.”
- Marianne Starrängsringen 25

”Vi har använt Sandra flera gånger. Alltid proffsig, glad, och lätt att jobba med. Bästa mäklaren på Gärdet ;)”
- Martin Rindögatan 12

”Otroligt engagerade och proffsig mäklare, mycket behjälplig längs hela resan!”
- Catherine Lövängsgatan 14

”Mycket nöjd med Sandras engagemang och kunskap”
- Viktor Taxgatan 4

”Sandra är en mycket lyhörd mäklare som har en god förmåga att känna och läsa av oss som säljer men även potentiella köpare. Sandra gav oss säljare alltid utrymme till funderingar kring beslut och lika så gav hon potentiella köpare tid att fundera.Vilket visar på en stor professionellism i sin roll som mäklare att Sandra alltid strävar efter att båda parter ska vara nöjda i bostadsaffären”
- Rebecka Taxgatan 2

”Jag ger mina varmaste rekommendationer. Sandra Hanssons engagemang är enastående och profession är ända ut i fingerspetsen. Anlita henne!”
- Negar Jaktgatan 10

”Hon gick the extra mile för både oss som köpare och för säljarna. Vi fick därför till en affär som båda partnerna blev mycket nöjda med. Den absolut bästa mäklarupplevelsen vi har haft som köpare. Kunde faktiskt inte ha varit bättre alls. Rekommenderar henne starkt!”
- Patrik köpare Starrängsringen 31

”Fantastisk mäklare! I särklass den bästa mäklare vi haft att göra med genom åren. Både köpt och sålt med Sandra och har samma goda bild från båda sidor av affären. Tydlig, snabb, jättehög servicenivå och strålande marknadskunskap om såväl område som säljprocess och styling. Agerar snabbt för att fånga möjligheter. Väldigt bra tillgänglighet för att skapa affär när det passar säljare och köpare. Vi ger våra varmaste rekommendationer - ska du ha en mäklare i NDS är det Sandra!”
- Markus säljare Fågelhundsgatan 16

”Jag kan varmt rekommendera Sandra som sålt två av mina lägenheter till riktigt bra pris! Trevlig, kunnig och trygg vilket gör att man känner sig säker genom hela processen. Tack för bra samarbete!”
- Lovisa säljare Furusundsgatan 11

Mina referensförsäljningar

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Taxgatan 2, 7tr

  Taxgatan 2, 7tr

  8 170 000 kr

  3 rok 89 kvm 4 677 kr/mån

  Såld

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Jaktgatan 31, 3tr

  Jaktgatan 31, 3tr

  9 250 000 kr

  4 rok 101 kvm 5 215 kr/mån

  Såld

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Drevergatan 3, 5tr

  Drevergatan 3, 5tr

  7 600 000 kr

  3 rok 80.5 kvm 3 904 kr/mån

  Såld

 • Gärdet / Östermalm, Stockholm

  Furusundsgatan 11, 7tr

  Furusundsgatan 11, 7tr

  3 750 000 kr

  2 rok 34 kvm 2 094 kr/mån

  Såld

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Jaktgatan 9, 7tr

  Jaktgatan 9, 7tr

  9 100 000 kr

  4 rok 101 + 13 kvm 5 892 kr/mån

  Såld

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Taxgatan 2, 7tr

  Taxgatan 2, 7tr

  5 900 000 kr

  2 rok 66 kvm 3 735 kr/mån

  Såld

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Drevergatan 1A, 4tr

  Drevergatan 1A, 4tr

  9 100 000 kr

  4 rok 102.5 kvm 4 843 kr/mån

  Såld

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Taxgatan 10, högst upp

  Taxgatan 10, högst upp

  8 350 000 kr

  3 rok 87 kvm 4 610 kr/mån

  Såld

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Slåttervallsgatan 1, 7tr

  Slåttervallsgatan 1, 7tr

  6 640 000 kr

  3 rok 83 kvm 4 309 kr/mån

  Såld

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Taxgatan 2, 7tr

  Taxgatan 2, 7tr

  5 000 000 kr

  2 rok 50 kvm 3 197 kr/mån

  Såld

 • Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

  Lövängsgatan 14, 3tr

  Lövängsgatan 14, 3tr

  7 000 000 kr

  4 rok 86 kvm 4 724 kr/mån

  Såld