Reg. Fastighetsmäklare / franchisetagare

Ida Källmyr heter jag och stormtrivs i min roll som fastighetsmäklare. Jag har förmedlat villor, bostadsrätter, tomter och fritidshus sedan 2009 i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd.

2013 startade jag Notar i Örebro tillsammans med mina kollegor Lars Olsson och Thomas Olsson, vilket varit och är en otroligt rolig resa. Mäklaryrket ser jag som en livsstil som innehåller många av mina intressen såsom hus, inredning och möten med människor.

När du anlitar mig tar jag hand om ditt livs största affär med stort engagemang, kunskap och erfarenhet. Mitt mål är att överträffa din förväntan och att du ska rekommendera mig vidare till dina vänner och bekanta.

 

Säljarnas ord:

”Bra Mäklare med glimten i ögat och ser alltid till kundens bästa och även de som är tilltänkta köpare. Hon utstrålar energi och uppfattas som lugn och det gör att man själv blir lugn i sådana sitautioner. Bra Jobbat IDA”
- Robert Jansson

”Väldigt professionell, serviceinriktad och tillmötesgående. Höll en alltid uppdaterad och informerad om hur försäljningen m.m. gick. Är mer än nöjd med Idas insats”
- Lisa Molin

”En seriös mäklare som utstrålar lugn och säkerhet. ”
- Maria Fridberg

”Vi är mycket nöjda med Ida och kan varmt rekommendera henne och hennes kollegor på Notar i Örebro. ”
- Erika Lindblom