Jag heter Majah Huynh och arbetar sedan 2013 som fastighetsmäklare i Hammarby Sjöstad och Johanneshov. Det är väldigt viktigt för mig att alltid ha dig som kund i fokus och därför skräddarsyr jag varje enskild affär för att det ska bli den bästa möjliga upplevelsen för både säljare och köpare. En bostadsaffär är ofta den största affären man gör och då är det viktigt att jag som mäklare ser vilka behov just du har.

 I mitt arbete är jag påläst, kunnig och personlig. Min starka ambition att alltid överträffa kundens förväntningar gör att jag alltid engagerar mig väldigt mycket. Återkommande kunder är det bästa betyget man kan få!

Säljarnas ord:

”Majah kombinerar professionalitet med värme och personlighet. Hon är mycket mån om oss som kund och har hög tillgänglighet. Dessutom är hon en fantastisk mäklare, faktiskt den bästa!”
- Göran och Anne A

”Helt fantastiskt bra! Det är väldigt sällan man träffar på någon som gör allt man hoppas, och dessutom överraskar genom att göra mycket mer. Mayah Huynh på Notar är den bästa mäklare jag träffat på och jag rekommenderar henne varmt! /Johanne Hildebrandt”
- Johanna H

”Tillgänglig, proaktiv och väldigt service minded. Har inget negativt alls att säga. Väldigt nöjd.”
- Monica H

”Majah är kunnig i sitt yrke och har ett positivt sätt. Hon kunde vår bostadsrättsförening bra och kunde framhäva rätt saker som gjorde den attraktiv. Vi är mycket nöjda med Majah.”
- Berit och Christer

”Från första till sista kontakt var hon ett fullblodsproffs.”
- Erica och Mikael H

”Glad och med en positiv utstrålning.”
- Filip S

”Majah är otroligt strukturerad och ser till att kolla upp allt vilket gör att hon framstår som oerhört kunnig, det finns inte en enda fråga jag ställde till Majah som hon inte kunde svara på vilket är ett tecken på att man gjort sin hemläxa. Då jag sålde innan jag köpte nytt så hjälpte Majah till med att hålla koll på marknaden och objekt som kunde vara av intresse för mig, trots att detta inte är hennes jobb. Många mäklare gör detta, men då presenterar de oftast objekt som de själva säljer, det gjorde inte Majah utan hennes agerande var alltid utifrån mitt bästa, tack Majah! Majah såg alltid till att vara ett steg före i varje del av försäljningsprocessen och informerade mig kontinuerligt om allt som hände vilket gjorde att jag verkligen kunde känna mig trygg i valet av mäklare. Man vill ha en mäklare som sköter affären från A till Ö och det gjorde Majah verkligen. Stöter man på ett hinder så har Majah alltid en lösning på plats innan man ens hinner fundera på det. Helt fantastiskt!”
- Ahmed K

”Hon är enkel och väldigt glad, lätt att få kontakt med och inte så ”
- Leo och Maria

”Jag upplever att jag valde Majah, inte Notar. Främst anlitade jag en person, mäklarbyrån är sekundär. Hon var ansvarig mäklare på en visning jag besökte. Fick det bästa intrycket jag fått av någon i branschen. Efter Majahs värdering av min lägenhet och anslutande möte där hon beskrev processen och svarade på mina frågor var jag helt säker på att anlita henne.”
- Marie H

”Otroligt nöjd med Majah som jag valde som mäklare då jag skulle sälja min lägenhet! Otroligt bra kommunikation, som ingav stort förtroende och gjorde att jag kände mig trygg genom hela affären. Dessutom trevlig och alltid tillgänglig! Kan varmt rekommenderas!”
- Yrsa F

”Vi var tidigare inte så imponerade av de mäklare vi anlitat eller haft kontakt med vid försäljning eller i anslutning till köp. Inför försäljningen av vår bostad för ca ett år sedan träffade min man 3 st olika mäklare och valde Notar och framförallt Maya som verkade förtroendeingivande, professionell och samtidigt lyhörd och personlig. Våra förväntningar överträffades och vi blev mer än nöjda med både processen och utfallet. När det nu var dags att sälja en ytterligare liten lägenhet vi haft var det självklart att på nytt välja Maya. Vi hade inte kunna få bättre hjälp än vi fått även denna gången! Ett stort tack till framförallt Maya men också Notar som vi kommer att ha som vårat första val även i framtiden.”
- Åsa och Stefan V

”Majah är en fantastisk säljare och en säljare som verkligen bryr sig om sina kunder. Med sin personlighet skapar hon en trygghet hos mig som kund samtidigt som hon satte höga mål som hon lyckades nå, kunde inte vara mer nöjd med majahs insats i denna säljprocess. Mvh henrik Lindström”
- Henrik L

”Stort tack Majah, du är en fantastisk mäklare och vi är supernöjda med att ha varit i dina trygga händer under säljprocessen. Så proffsig, trevlig och tillmötesgående!”
- Matilda P

”Vi fick ett jättefint bemötande av Majah. Hon är professionell, kunnig och lätt att ha att göra med. Svarar snabbt på mail och höll oss uppdaterade. Vi skulle starkt rekommendera att ha henne som mäklare. /Fam. Fagerberg”
- Karl och Caroline F

”Majah Huynh var tillgänglig i alla situationer.”
- Angela B

”Sakkunnig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Kände mig trygg som förstagången köpare.”
- Patrick J

”Hon fick oss att känna oss väldigt bekväma.”
- Ehsan A

”As a first time buyer in Sweden, Majah was great answering all the questions we had and explaining the process to us and making sure we felt comfortable with the paperwork. She was incredibly fast getting back to us. We're really happy with the way she handled the whole process.”
- Jordi P

”Otroligt glad och positiv! Proffsig och samtidigt ”
- Mikael J

”Glad, engagerad, tillgänglig och driven - precis vad många köpare och säljare vill ha. Vi hade letat lägenhet länge och hade stött på många mäklare från olika firmor med varierande intryck. När vi väl bestämde oss för att köpa så var det ett objekt ifrån Majah. Hon blev sedan den bästa mäklaren vi stött på under 1,5 års letande i Stockholm!! Av den anledningen fick Majah därför sälja våra 2 lägenheter som följd. Vi skulle med nöje rekommendera Majah till vänner och bekanta som går i försäljningstankar.”
- Jonas och Jonna

”Majah ar en jatte bra maklare och vi har haft en super erfarenhet med henne. Hon ar glad med en harlig och positiv attityd och mycket professionel. Mycket bra betyg fran oss! Valdigt nojda”
- Sarah G

”Vänlig, välinformerad, proffsig med en personlig stil vilket uppskattas.”
- Gudrun R

”Hela processen vid köpet av min bostadsrätt var postiv på alla vis. Mäklaren Majah gjorde ett superbra jobb; hon var proffsig, trevlig i sitt bemötande, höll mig uppdaterad hela tiden under ”
- Harriett

”Vi har både köpt och sålt lägenheten av Majah, hon var både professionell och trevlig, vi kommer nog använda henne att sälja vår nuvarande lägenhet också.”
- Emma B

”Majah var inte BARA en trevlig mäklare. Till skillnad från de flesta i hennes bransch är hon driven, alert, snabb och tar hand om hennes kunder. Jag är riktig nöjd och har redan rekommenderat henne till många av mina kompisar som ska köpa eller sälja sin bostad.”
- Orod A

Mina referensförsäljningar

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Hammarby Kaj 22, 6tr

  Hammarby Kaj 22, 6tr

  7 825 000 kr

  3 rok 90 kvm 5 064 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Lumagatan 21, 3tr

  Lumagatan 21, 3tr

  6 800 000 kr

  3 rok 76 kvm 3 499 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Hammarby Kaj 42, 8tr

  Hammarby Kaj 42, 8tr

  7 325 000 kr

  4 rok 86.5 kvm 4 969 kr/mån

  Såld

 • Saltsjö-Boo, Nacka

  Moravägen 28

  Moravägen 28

  5 995 000 kr

  7 rok 185 + 39 kvm Tomt 1547 kvm

  Såld

 • Johanneshov, Stockholm

  Skulptörvägen 15, 2tr

  Skulptörvägen 15, 2tr

  2 480 000 kr

  1 rok 24 kvm 1 582 kr/mån

  Såld

 • Johanneshov, Stockholm

  Skulptörvägen 17, 5tr

  Skulptörvägen 17, 5tr

  4 300 000 kr

  3 rok 66 kvm 4 122 kr/mån

  Såld

 • Johanneshov Globen, Stockholm

  Bildhuggarvägen 39, 2tr

  Bildhuggarvägen 39, 2tr

  2 750 000 kr

  2 rok 38 kvm 2 767 kr/mån

  Såld

 • Johanneshov Globen, Stockholm

  Konstgjutarvägen 12, 2tr

  Konstgjutarvägen 12, 2tr

  3 275 000 kr

  2 rok 50 kvm 3 117 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Redargatan 7, 3tr

  Redargatan 7, 3tr

  2 630 000 kr

  1 rok 29 kvm 1 961 kr/mån

  Såld

 • Gullmarsplan/Johanneshov, Stockholm

  Gullmarsvägen 12, 6tr

  Gullmarsvägen 12, 6tr

  3 500 000 kr

  2 rok 58 kvm 3 908 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Styrbordsgatan 22, 2tr

  Styrbordsgatan 22, 2tr

  4 005 000 kr

  2 rok 64 kvm 3 106 kr/mån

  Såld

 • Skarpnäck Hammarbyhöjden, Stockholm

  Finn Malmgrens väg 16, 3tr

  Finn Malmgrens väg 16, 3tr

  3 000 000 kr

  2 rok 42 kvm 2 567 kr/mån

  Såld

 • Globen / Johanneshov, Stockholm

  Konstgjutarvägen 14, 1tr

  Konstgjutarvägen 14, 1tr

  2 400 000 kr

  1 rok 35 kvm 2 177 kr/mån

  Såld

 • Johanneshov Globen, Stockholm

  Konstgjutarvägen 48

  Konstgjutarvägen 48

  2 700 000 kr

  1.5 rok 39 kvm 1 987 kr/mån

  Såld

 • Globen / Johanneshov, Stockholm

  Konstgjutarvägen 38, 3tr

  Konstgjutarvägen 38, 3tr

  3 900 000 kr

  3 rok 61.5 kvm 3 517 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Hammarby Kaj 48, 8tr

  Hammarby Kaj 48, 8tr

  3 rok 76 kvm 4 117 kr/mån

  Såld

 • Gullmarsplan/Johanneshov, Stockholm

  Gullmarsvägen 9, 7tr

  Gullmarsvägen 9, 7tr

  4 950 000 kr

  3 rok 73 kvm 2 951 kr/mån

  Såld

 • Johanneshov/Gullmarsplan, Stockholm

  Gullmarsvägen 9, 1tr

  Gullmarsvägen 9, 1tr

  4 710 000 kr

  3 rok 73 kvm 2 873 kr/mån

  Såld

 • Gullmarsplan/Johanneshov, Stockholm

  Gullmarsvägen 8, 6tr

  Gullmarsvägen 8, 6tr

  2 895 000 kr

  2 rok 50 kvm 2 540 kr/mån

  Såld