Mäklare Costa del Sol

Din mäklare på Costa del Sol

Är du ute efter en mäklare på solkusten, Costa del Sol? Våra fastighetsmäklare i Almunecar, Nerja, Velez Malaga, Malaga, Fuengirola, Mijas, Marbella och Estepona har lång erfarenhet för att hjälpa er i ert köp i Spanien. Vi hjälper er till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi blir inte bara din mäklare utan även kompis i Spanien, då vi har kontakter för hantverkare, revisorer, bästa mataffären och det mesta som kan vara bra att veta i ett nytt land och på just din ort.

Fastighetsmäklare på Costa del Sol sedan 2019

Våra fastighetsmäklare har varit verksamma från Almunecar, Nerja och Torre del Mar i öst till Fuengirola, Mijas samt Marbella i väst sedan vår start 2019.

Med oss hittar du din bostad på Costa del Sol

Det är mycket att tänka på när man köper bostad i Spanien och olikt Sverige på många vis. Oavsett om du köper en semesterbostad, ett permanent boende eller investeringsobjekt så finns vi på plats för att hjälpa er genomföra er bostadsaffär på ett tryggt och säkert sätt.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är samtliga områden vårt kontor täcker.

Nerja

Den lilla pärlan som fler och fler svenskar hittar till. Nerja erbjuder subtropiskt klimat, charmiga gränder och folkliv året om. Europa Balkongen lockar årligen turister från hela världen & med närheten till Frigiliana som är utsedd som en av Spaniens vackraste vita byar så har Nerja hamnat på kartan för fler besökare än någonsin.

Almunecar/La Herradura

Ligger i provinsen Granada och tillhör Costa Tropical, här erbjuds man ett spanskt liv, vackra stränder och en fin hamn. Närhet till skidåkningen i Sierra Nevada gör orten till ett populärt område att leva och bo i

Torre del Mar

Med milslång strandpormenad och närhet till Malaga lockas den aktive till Torre del Mar, här finner man tennis & padelbanor mixat med restaurangen längs hela strandpormenaden.

Fuengirola

Den lilla storstaden med närhet till Malaga och flygplatsen och mycket bra kommunikationer. Många vackra stränder och staden som fått flest blå flagg inom EU.

Marbella

Staden med lyx och flärd men även charmiga gränder i gamla stan, vacker natur uppe i bergen och flertalet familjära områden med närhet till allt.

Kontakta våra mäklare på Costa del Sol

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare på Costa del Sol Vi ser till att ni får bästa möjliga vägledning och service vid ert bostadsköp, nästan som hemma.

Behöver du en mäklare i Costa del Sol?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Costa del Sol
Calle Diputacion 19 , 29780, Nerja

Vår personal & fastighetsmäklare i Costa del Sol

Emma Sabovic
Kontorschef / Bostadsförmedlare
Mina försäljningar
Martin Nilsson
Uthyrningsansvarig / Bostadsförmedlare
Mina försäljningar
Kevin Borsos
Fotograf / Mediaansvarig
Alicia Sabovic
Kontorskoordinator