Din mäklare i Sundsvall & Timrå

Vi som Notars mäklare i Sundsvall arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär. Vi har flera års erfarenhet av att arbeta i Sundsvall och Timrå med omnejd, och vi vet varför det är bra att bo just här. Med hjälp av vår goda lokalkännedom, kompetens och erfarenhet gör vi allt för att ge dig en mäklartjänst av högsta kvalité. Kontakta någon av oss för att se hur riktigt bra fastighetsmäklare arbetar, vi är redo att hjälpa dig till ditt livs bästa affär.

Sundsvall & Timrå med omnejd lockar ständigt nya invånare, och det är många som är på jakt efter en bostad. Det i sig är ingen garanti för ett högt försäljningspris, men i kombination med vårt kunnande och vårt engagemang finns goda förutsättningar för att nå högsta möjliga slutpris i varje affär.

Boka möte med våra mäklare i Sundsvall

Det första steget är att en av våra mäklare kostnadsfritt värderar din bostad. Bjud hem oss på ett möte, och låt oss bevisa att vi är den bästa mäklarbyrån i Sundsvall och Timrå. Så, kontakta oss på Notar Sundsvall & Timrå om du ska sälja din bostadsrätt, din villa eller ditt fritidshus. Du är varmt välkommen att ringa oss på 072 213 30 98 eller titta in på vårt kontor i centrala Sundsvall, Storgatan 22.

Välkommen in önskar Ayhan, Jimmie & Daniel

Behöver du en mäklare i Sundsvall?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Sundsvall
Storgatan 22, 852 31, Sundsvall

Öppettider

Måndag-fredag: 08:00-17:00

Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Sundsvall

Ayhan Yagci
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar
Daniel Ghebermichail
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Emmely Can
Mäklarassistent
Bostäder i Sundsvall