Din mäklare i Hallsberg

Vi mäklare på Notar arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär. Vi har flera års erfarenhet av att arbeta i Hallsberg med omnejd, och vi vet varför det är bra att bo just här. Med hjälp av vår goda lokalkännedom, kompetens och erfarenhet gör vi allt för att ge dig en mäklartjänst av högsta kvalité. Kontakta någon av oss för att se hur riktigt bra fastighetsmäklare arbetar, vi är redo att hjälpa dig till ditt livs bästa affär.

Hallsberg med omnejd lockar ständigt nya invånare, och det är många som är på jakt efter en bostad. Det i sig är ingen garanti för ett högt försäljningspris, men i kombination med vårt kunnande och vårt engagemang finns goda förutsättningar för att nå högsta möjliga slutpris i varje affär.

Notar Hallsberg växer, och vi blir fler mäklare i takt med att allt fler säljare väljer att anlita oss. Oavsett vem av oss som du väljer att kontakta kan vi garantera ett vänligt, proffsigt och kunnigt bemötande. Eftersom vi känner oss säkra på att vi kan ge dig precis den hjälp och det stöd du behöver vid en av livets största affärer hoppas vi att du ska ge oss förtroendet att förmedla din bostad. Det första steget är att en av våra mäklare kostnadsfritt värderar din bostad. Bjud hem oss på ett möte, och låt oss bevisa att vi är den bästa mäklarbyrån i Hallsberg.

Så, tveka inte att kontakta våra mäklare i Hallsberg om du ska sälja din bostadsrätt, din villa eller ditt fritidshus. Du är varmt välkommen att ringa oss på 0582-109 00 eller titta in på vårt kontor på Västra Storgatan 4. Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att ta del av kommande och aktuella försäljningar.

Välkommen in önskar Lars, Thomas, Johanna, Marcus.

Behöver du en mäklare i Hallsberg?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Hallsberg
Västra Storgatan 4, 694 30, Örebro

Öppettider

Måndag kl 11-16
Tisdag-fredag kl 10-16

Vår personal & fastighetsmäklare i Hallsberg

Inga mäklare hittades

Vanliga frågor & svar om mäklare i Hallsberg