Mäklare Stockholms Skärgård

Din mäklare i Stockholms Skärgård

Är du ute efter en mäklare i Stockholms Skärgård? Våra fastighetsmäklare i Stockholms Skärgård har en lång erfarenhet och relation till Stockholms Skärgård. Vi hjälper dig till en trygg och lyckad bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Vi hjälper dig såklart också att hitta din framtida bostad i Stockholms Skärgård också!

Fastighetsmäklare i Stockholms Skärgård sedan 2022

Våra fastighetsmäklare i Stockholms Skärgård har sedan vår start 2022 suttit centralt beläget i Finntorp Centrum. Kontoret består att fyra kunniga och entusiastiska fastighetsmäklare samt en mäklarassistent. Vi som mäklare har stor lokalkännedom och har under de senaste åren förmedlat ett stort antal lyckade bostadsaffärer i Stockholms Skärgård. Vi har ett upparbetat kundregister i hela Stockholms Skärgård och har alltid gott om köpstarka spekulanter på visningarna. Vi vill leda utvecklingen inom mäkleri och har en modern produkt där vi idag bland annat filmar våra bostäder och exponerar dem på alla stora bostadssiter. Vi har rejäla tidningsannonser långt fram i de viktigaste tidningarna och på våra mäklarkontor runt om i Stockholm skyltar vi upp bostäderna för att skapa intresse. Kanske är det därför våra mäklare är kända för att ha satt ett flertal prisrekord Stockholms Skärgård.

Hos oss hittar du din bostad i Stockholms Skärgård

När det är dags att leta efter ditt nästa boende är du varmt välkommen att höra av dig till någon av våra duktiga mäklare oavsett var ni befinner er i processen. Kom gärna in till vårt kontor i Finntorp, ring eller träffa oss på någon av våra visningar så svarar vi på frågor, ger tips och kan även hjälpa till med bankkontakt.

Våra områden

Vi har mäklare som är specialiserade på ditt område. Här är några av de områden vårt kontor täcker:

Dalarö

En välbevarad populär, klassisk skärgårdsmetropol med många villor med snickarglädje i Schweizisk stil. Här kan du titta i små butiker, handla på bageriet och besöka Dalarö museum.

Smådalarö

Smådalarö, den yttre delen, strax nordost om Dalarö, som idag är den absolut mest efterfrågade orten i hela södra skärgården.

Värmdö

Skärgårdens största ö och alltid väl efterfrågad med de populära orterna Djurö, Sollenkroka, Stavsnäs och Vindös västsida med sitt oslagbara solläge. Malma och Fågelbrolandet är just nu hetast och mest efterfrågat områdena på hela Värmdölandet.

Fågelbro

Här finns oändligt med aktiviteter för såväl stora som små. Fågelbro Golf & Country Club har utöver högklassig golf även tennisbanor, padeltennis, squash, gym och pool. På bekvämt promenadavstånd finns flera restauranger samt FågelbroHus där ni även finner ett nybyggt spa med uppvärmd utomhuspool.

Strömma

Från Strömma når ni snabbt och smidigt många av Skärgårdens krogar och smultronställen samt Mölnviks Köpcentrum med restauranger, caféer, apotek, systembolag, vårdcentral, tandläkare, skönhetsvård mm.

Ingarö

Läget nära stan och bra service har gjort att Ingarö alltid varit populärt och väl efterfrågat på marknaden. Mest efterfrågade är områdena Östernäs och Eknäs.

Trosa

Trosa, Södermanlands mest populära tätort ca 1 timme från Stockholm. En idyll med den äldre bebyggelsen utmed Trosaån. Även områden utanför själva stadskärnan efterfrågas väl på marknaden.

Roslagen

Roslagen, Evert Taubes väl omsjungna och klara favorit av Stockholms skärgård med havet som granne. Sträcker sig från Vaxholm i söder via Norrtälje till Östhammar i norr.

Gällnö

Gällnö och Stavsuddaskärgårdarna är alltid populära bland köparna, dels för sin närhet från Sollenkroka och oftast skyddade läge i mellanskärgården. Öarna trafikeras året runt av Vaxholmsbolaget och har livsmedelsaffärer, restauranger och god övrig service.

Sandhamn

Sandhamn är en historisk plats och seglarnas Mecka i yttersta havsbandet. Ett paradis för den som vill uppleva en levande skärgård. På södra sidan ligger Trouville med sina fina sandstränder och milsvida havsutsikt.

Ornö

Ornö, har året-runt- trafik från Dalarö med fartyget Ebba. Många bofasta även om det är de fritidsboende som dominerar. Full service, hotell och restauranger.

Nämdö

Nämdö, populär och väl efterfrågad ö i södra skärgården. Trafikeras året runt från Stavsnäs och även sommartid från Saltsjöbaden och av Nämdölinjen från Stavsnäs till den egna bryggan. Full service på Nämdö med året-runt-affär och båtmack. Fritidshus på de kringliggande öarna i Nämdöskärgården är väl efterfrågade på marknaden.

Möja

Möja ligger ut mot havsbandet och befolkas av ca 150 bofasta. Trafikeras året runt och har fullservice i både Berg och Långvik. Ut mot horisonten ligger naturreservatet Storö, Bockö, Lökaö och Nassaskärgårdarna.

Kontakta våra mäklare i Stockholms Skärgård

Du är varmt välkommen att kontakta någon av våra kunniga och engagerade mäklare i Stockholms Skärgård. Ring oss på 08–553 601 80 eller besök vårt mäklarkontor på Gamla Värmdövägen 6.

Behöver du en mäklare i Stockholms Skärgård?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Stockholms Skärgård
Artillerigatan 4, 114 45, Stockholm

Vår personal & fastighetsmäklare i Stockholms Skärgård

Stefan Landberg
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
CarlChristian Rounick
Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Bostäder i Stockholms Skärgård