Din mäklare i Södertälje!

Notar slog upp portarna i Södertälje i mars 2021, beläget centralt på det stora torget på Järnagatan.

Med bästa skyltläge där förbipasserande går i båda riktningar mot Södertälje centrum samt Centralstationen.

Södertälje är känd som en vacker stad som inger en småstadskänsla där du inte saknar något. Här är vi behjälpliga i familjär anda under kontorstid, men våra mäklare är alltid anträffbara då de jobbar nästan jämt. För dig som söker en likasinnad och erfaren fastighetsmäklare har vi handplockat de allra bästa och någon som ska passa just dig. Våra medarbetare har många års erfarenhet av fastighetsbranschen och har följt marknaden i toppar och dalar.

Södertälje är beläget där Mälaren är förbunden med Östersjön genom slussen i Södertälje kanal. Här finner du många harmoniska utsiktsplatser och Mälaren, som är Sveriges tredje största sjö och som också är en värdefull intäkt. Grönskan är slående runt hela Södertälje där natur, sjöar, aktivitet, promenadstråk och träningsmöjligheter alltid är nära till hands. I Södertälje centrum finner du ett berikat serviceutbud såsom shopping och fik på gågatan samt i galleriorna Telge-huset, Luna och Kringlan. Här finns också gott om restaurang och lunchmöjligheter, matbutiker, ett flertal vårdcentraler och sjukhus, badhus, parker, hotell och mycket mer. I Södertälje finns tretton gymnasieskolor – fem kommunala och åtta fristående. Du har flertalet förskolor i närhet till centrala Södertälje och ett varierat utbud i tätorterna. Här har du goda kommunikationer med en bred bussförbindelse, järnvägsstationen Södertälje Syd samt pendeltåg mot Gnesta och Stockholm City som du når på bara 45 minuter.

Välkommen in så hjälper vi dig med din bostadsaffär - oavsett om du vill diskutera bostadsmarknaden, söker nytt boende eller går i säljtankar. Vi känner till Södertälje med omnejd och skräddarsyr affären utefter dina behov. Hos oss är du i trygga händer. Vi förmedlar även bostäder i hela Stockholm och vi vet hur man uppnår rekordpris! Vi har kontinuerlig kontakt med kommunen, bostadsrättsföreningar och ansvarar för kontakt med banker och ser till att eventuella lån löses smidigt. Stor vikt läggs på presentation och marknadsföring i en affär och det är viktigt för oss att hela tiden göra alla parter delaktiga under hela processen. En värdering av din bostad är en bra start, som dessutom är helt kostnadsfri. Vi ser fram emot att hjälpa till!

Bästa hälsningar,
Kristofer, Göran, Michel, Gabriella och Yousif.

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Södertälje
Järnagatan 10, 151 72, Södertälje

Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00 - 17:00

Vi som jobbar som mäklare på Notar Södertälje
Kristofer Tahan
Kontorschef / Franchisetagare
Göran Vigerland
Reg. Fastighetsmäklare
Michel Citgez
Reg. Fastighetsmäklare
Gabriella Chebib
Säljkoordinator
Yousif Samarji
Blivande mäklare