Din mäklare i Enskede / Stureby


Din mäklare i Enskede, Enskede Gård, Gamla Enskede, Enskededalen, Fyrvaktarkroken, Tallkrogen, Gubbängen, Stureby, Svedmyra och Bagarmossen.

Välkommen till oss fastighetsmäklare på Notar Enskede/Stureby!

Hösten 2012 öppnade vi vårt mäklarkontor i Enskede. Vårt verksamhetsområde sträcker sig idag från Stureby till Bagarmossen i södra Stockholm. Vi som fastighetsmäklare har en gedigen och mångårig erfarenhet från Söderorts bostadsmarknad. Oavsett om Ni bor i villa, bostadsrätt eller nyproduktion så har vi fastighetsmäklare på Notar Enskede/Stureby just den kunskap, erfarenhet och lokalkännedom som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver. Vi kan erbjuda ett genuint engagemang i just Er försäljning och en fenomenal marknadsföring. Detta innebär flest spekulanter på visning och således ett gediget spekulantregister. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita våra mäklare i Enskede/Stureby om Ni i slutändan väljer att inte sälja. Allt för att erbjuda en trygg och komplett mäklartjänst.
Vi hjälper Er med försäljning, kostnadsfri värdering, skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken samt upprättande av köpehandlingar när säljare och köpare redan funnit varandra. Våra mäklare hjälper även bostadsrättsföreningar med ombildning från lokal till bostadsrätt samt hyresrätt till bostadsrätt.

Enskede och Stureby är en av Stockholms mest attraktiva närförorter och vi som arbetar som mäklare i Enskede/Stureby vet precis varför du ska välja att bo just här! Vi är fastighetsmäklare med flera års erfarenhet och för Er som bor i något av nedanstående attraktiva områden besitter vi goda kunskaper om er lokala marknad - Stureby, Svedmyra, Enskede, Enskede Gård, Gamla Enskede, Enskededalen, Tallkrogen, Fyrvaktarkroken, Gubbängen och Bagarmossen.

Kom in på en kopp kaffe på vårt mäklarkontor på Dalens Allé 8 i Enskededalen eller kontakta oss på 08- 533 07 40 för ett hembesök med kostnadsfri värdering, så berättar vi mer om vad Enskedes bästa mäklare kan erbjuda vid just Er försäljning.

Varma hälsningar

Notar Enskede/Stureby

Behöver du en mäklare i Enskede & Stureby?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Enskede & Stureby
Dalens Allé 8, 125 31, Älvsjö

Öppettider

Måndag – Fredag: 9:00-17.00

Vår personal & fastighetsmäklare i Enskede & Stureby

Jakob Nilsson
Kontorschef, Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Andreas Rosenberg
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Mina försäljningar
David Hugoh
Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Mina försäljningar
Ronja Lenander
Kontorsansvarig / Reg. Fastighetsmäklare
Mina försäljningar
Bostäder i Enskede & Stureby