Din mäklare i Vällingby, Hässelby & Nälsta

Varmt välkomna till vårt trevliga kontor uppe i backen i Vällingby Centrum på Ångermannagatan 134. Det är ett ljust och öppet kontor med centralt läge mittemot McDonald’s. Här möts ni av våra fantastiska fastighetsmäklare med många års erfarenhet och som är experter på den rådande bostadsmarknaden.

Notar öppnade det första kontoret år 1997 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Stockholm. Genom att alltid se möjligheter och vara nytänkande vill vi gå i spetsen för den bästa och modernaste mäklartjänsten idag. Vi som arbetar här på vårt centralt belägna kontor med bästa skyltläge under dygnets 24 timmar, har en gedigen erfarenhet av försäljning av bostadsrätter, villor och radhus i hela Västerort. Genom vår goda lokalkännedom, vårt aktiva och ständigt uppdaterade spekulantregister samt branschens kraftfullaste marknadsföring skapar vi marknadens bästa förutsättningar vid din bostadsförsäljning. Detta tillsammans med vårt svårslagna engagemang, vår kunskap och enorma drivkraft att ständigt överträffa dina förväntningar möjliggör för att bostadsförsäljningen ska bli din bästa affär någonsin. Vår målsättning är trygga, nöjda och återkommande kunder och givetvis att sälja till högsta möjliga slutpris. Vi finns här för att hjälpa och vägleda dig genom hela försäljningsprocessen.

De områden vi är specialiserade på är: Vällingby, Vällingby Centrum, Parkstaden, Råcksta, Vällingbyhöjden, Johannelund, Vinsta, Kälvesta, Nälsta, Hässelby, Hässelby Strand, Hässelby Södra Villastad, Hässelby Villastad, Hässelby Norra Villastad, Hässelby Gård, Åkermynta

Vi är fastighetsmäklare utan områdesrestriktioner och säljer även genom rekommendationer och följdaffärer i hela Stockholmsområdet. På så sätt kan vi följa våra kunder och bevara tryggheten i en god och upparbetad relation.

Vi hjälper dig med försäljning, kostnadsfri värdering samt skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken. Vi utför även upprättande av köpehandlingar vid privat försäljning.

Går du i säljtankar eller är nyfiken över vad din bostad är värd idag? Eller har du kanske generella frågor och funderingar om rådande bostadsmarknad?

Hjärtligt välkommen att kontakta oss på telefon 08-400 22 440 eller besöka vårt kontor på Ångermannagatan 134 i Vällingby Centrum för en god kopp kaffe, så berättar vi mer om hur vi kan göra försäljningen av just din bostad till ditt livs bästa affär.

Med vänliga hälsningar fastighetsmäklarna

Joana Demir, Hans Genter och Viktor Göranzon.

Behöver du en mäklare i Vällingby, Hässelby & Nälsta?

Boka kostnadsfri värdering
Kontaktinformation

Notar Mäklare Vällingby, Hässelby & Nälsta
Ångermannagatan 134, 162 13, Vällingby

Öppettider

Måndag – Fredag 09:00-17:00
Alla övriga tider är vi kontaktbara på mobilnummer nedan.

Vår personal & fastighetsmäklare i Vällingby, Hässelby & Nälsta

Joana Demir
Kontorschef, Reg.Fastighetsmäklare
Mina försäljningar