Franchisetagare

Notar är i dag en av de tre största mäklarfirmorna i Stockholm med ett starkt varumärke som har funnits i över 20 år.

Vi är på jakt efter dig som brinner för att driva ditt eget mäklarkontor och som vill bedriva en verksamhet där våra kunder får en utomordentlig service som levereras i god tid med högsta kompetens. Tillsammans med dig vill vi erbjuda en modern och attraktiv produkt.

På Notar är det av yttersta vikt att våra medarbetare har en trivsam, rolig och stimulerande miljö att arbeta i. Det är viktigt att våra franchisetagare får högsta möjliga avkastning på sina investeringar och vi har därför en unik franchisemodell med låg inträdeskostnad.

Som franchisetagare hos Notar får du ett område som du fokuserar på, men också möjligheten att arbeta i det område som du vill arbeta i.

Vi har kontinuerligt utbildningar för våra mäklare och franchisetagare för att ständigt öka kompetensnivån, utvecklingen och kvaliteten på våra tjänster. Dessutom ser vi till att ha roligt! På Notar är du en del av ett företag som leder utvecklingen på vår marknad.

Kontakta Pasha Sabouri för mer information.

Så här tycker våra franchisetagare

“Jag har arbetat för Notar i 10 år och varit delägare i Notar Bromma i 6 år. Jag känner att jag har utvecklats otroligt mycket både personligen och yrkesmässigt under mina år på Notar. Att arbeta för Notar är att arbeta med hög kvalitet och ett otroligt servicetänk vilket präglar både mig, mina kollegor och mina anställda. Notar är en otroligt bra plattform för dig som vill starta ditt eget företag och bli franchisetagare. Här får du en stabil ledning, ett genomarbetat koncept, ett starkt och stabilt varumärke samt enorma möjligheter till utveckling och förtjänst.”

– Angelica Liljeqvist, Franchisetagare, Kontorschef för Notar Bromma