Bli Franchisetagare på Årets mäklarkedja, Notar!

Notar är i dag den snabbast växande mäklarfirman i Sverige med ett starkt varumärke som har funnits i snart 40 år. Notar har flera kontor runt om i landet som Göteborg, Linköping, Västerås mfl och är Stockholms näst största mäklarkedja.

Vi är på jakt efter dig som brinner för att driva ditt eget mäklarkontor och som vill bedriva en verksamhet där våra kunder får en utomordentlig service som levereras i god tid med högsta kompetens. Tillsammans med dig vill vi erbjuda en modern och attraktiv produkt.

På Notar är det av yttersta vikt att våra medarbetare har en trivsam, rolig och stimulerande miljö att arbeta i. Det är viktigt att våra franchisetagare får högsta möjliga avkastning på sina investeringar och vi har därför en unik franchisemodell utan inträdeskostnad.

Som franchisetagare hos Notar äger du ett område eller en stad som du fokuserar på och utvecklar lokalt utifrån Notars franchisekoncept. Vi har kontinuerligt utbildningar för våra mäklare och franchisetagare för att ständigt öka kompetensnivån, utvecklingen och kvaliteten på våra tjänster. Dessutom ser vi till att ha roligt! På Notar är du en del av ett företag som leder utvecklingen på vår marknad.

Kontakta Pasha Sabouri för mer information.

Så här tycker våra franchisetagare

“Jag har arbetat för Notar i 10 år och varit delägare i Notar Bromma i 6 år. Jag känner att jag har utvecklats otroligt mycket både personligen och yrkesmässigt under mina år på Notar. Att arbeta för Notar är att arbeta med hög kvalitet och ett otroligt servicetänk vilket präglar både mig, mina kollegor och mina anställda. Notar är en otroligt bra plattform för dig som vill starta ditt eget företag och bli franchisetagare. Här får du en stabil ledning, ett genomarbetat koncept, ett starkt och stabilt varumärke samt enorma möjligheter till utveckling och förtjänst.”

– Angelica Liljeqvist, Franchisetagare, Kontorschef för Notar Bromma