NotarTrygg

När du köper och säljer bostad av en mäklare hos Notar får du möjlighet att teckna försäkringstjänsten NotarTrygg. Gör det, så har du en egen jurist i ett helt år. En jurist som hjälper dig med allt från goda råd till tvister i domstol, om olyckan är framme. Utan någon timdebitering.

NotarTrygg är ett paket i vårt samarbete med HELP Försäkring som erbjuds exklusivt till Notars kunder till en kostnad av 2 800 kr/år. Det här skyddet får du med NotarTrygg:

Hjälp med hantverkaravtal, granntvister, överklagande vid avslag på bygglov, andrahandsuthyrning och tolkning av bostadsrättsföreningens stadgar med mera. Din jurist hjälper också till med din juridiska grundtrygghet som samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev och testamente.

Din make, maka, sambo eller registrerad partner på samma adress kan också använda försäkringen.

Inget timpris. 15 timmars fri juristhjälp i ett helt år och ingen kostnad om påbörjade ärenden tar mer tid än så. Om ditt ärende går till domstol så har du dessutom ett omfattande rättsskydd på upp till 2 miljoner kronor med en mycket låg självrisk på 3 000 kr. Något annat betalar du aldrig oavsett hur lång tid tvisten tar.

Ingen karenstid.
Inget krångel. Lyft luren och ring din jurist så får du hjälp.

Du kan läsa mer om HELP Försäkringar här.
Ladda ner:
Försäkringsvillkor för NotarTrygg


I samarbete med