Visirvägen 19

Till salu Segeltorp Huddinge kommun

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Visirvägen 19 och populära föreningen Brf Visiret!

Fri sikt från balkongen med sol hela dagen! Här bor ni i en smart planerad 3:a med tillvalsutrustning, solläge och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet med matplats för 6-8 personer. 2 rymliga sovrum varav en större och en mindre. I stora sovrummet får man plats med stor dubbelsäng, garderober och tillhörande möbler. I andra sovrummet får man plats med stor säng, garderober mm. Rymligt helkaklat badrum med bl.a. tvättdel och hall med gott om förvaring.

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Visirvägen 19 och populära föreningen Brf Visiret!

Fri sikt från balkongen med sol hela dagen! Här bor ni i en smart planerad 3:a med tillvalsutrustning, solläge och närhet till närservice, kommunikationer och natur. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet med matplats för 6-8 personer. 2 rymliga sovrum varav en större och en mindre. I stora sovrummet får man plats med stor dubbelsäng, garderober och tillhörande möbler. I andra sovrummet får man plats med stor säng, garderober mm. Rymligt helkaklat badrum med bl.a. tvättdel och hall med gott om förvaring. Från den rymliga balkongen har ni sol hela dagen till dess att den går ner, här ryms en loungesoffa. bord samt växter, mysig belysning m.m.

Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Åker man kommunalt är Sätra eller Fruängen närmaste tunnelbana. Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva och Skärholmen Centrum bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

Pris Ej angivet
Boarea 59 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 4 259 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här