Björkmansgatan 16

Såld Almby Örebro kommun

Välkomna till Björkmansgatan 16 och denna välplanerade och fina lägenhet med låg avgift! Här bor man i ett mycket bra läge med absolut närhet till Örebro Universitet, naturreservatet Oset med vackra omgivningar samt gång- och cykelavstånd till Örebro city med stort utbud av shopping, nöjen och restauranger.

Välkomnande hall med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för avhängning och förvaring i form av en garderob. Från hallen kommer man vidare in i det trivsamma vardagsrummet med öppen planlösning till köket som har parkett på golvet och ljusa väggar. Stort fönsterparti och balkongdörr som ger ett fint ljusinsläpp i bostaden och skapar en trivsam atmosfär. Stor balkong som har gott om plats för utemöbler. Sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i form av den praktiska skjutdörrsgarderoben. Helkaklat badrum med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Perfekt lägenhet för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område med naturen och fina grönområden inpå knuten, närhet till allt vad staden har att erbjuda samt Örebro Universitet.

I närområdet finns även mataffärer, apotek, pizzerior och Behrn Arena med stort sportutbud.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris 1 640 000 kr
Pris / kvm 42 051 kr
Boarea 39 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 1 981 kr
Mäklare Örebro
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film