Borgarfjordsgatan 21B, 15 tr

Kista / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 52 kvm
Anmäl intresse

Elegant hem med fantastisk ljusflöde och milsvid utsikt utan insyn - bara att flytta in och njuta!

*Våning 15 med milsvid utsikt
*Välplanerat och bara att flytta in
*Möjlighet till parkeringsplats direkt
*Stabil förening
*Nära service och kommunikationer

Ett elegant hem med fantastisk ljusflöde och milsvid utsikt utan insyn - bara att flytta in och njuta! Du får hög standard paketerat i i stilrena detaljer. Här är det välplanerat med en öppen planlösning som bjuder in, ett sovrum där dubbelsängen enkelt får plats och en loggia som blir ditt egna orangeri 15 våningar upp - eller varför inte ett unikt arbetsrum med möjlighet att öppna upp mot en fläktande vind.

Det här är ett hem som redan vid porten skvallrar om något utöver det vanliga och väl inne i bostaden fångas du upp av den magnifika panoramautsikten som spelas upp bakom de stora fönsterpartierna. Köket ger dig gott om förvaring och den praktiska köksön skapar möjligheteter. Duka upp, baka eller servera söndagsbrunchen där - det här är ett kök som inkluderar och möjliggör.

Längs med hallen finns bra förvaring, likaså hittar du skjutdörrsgarderober i sovrummet och suktar du efter mer har du ett generöst externt förråd som ger plats åt mycket. Badrummet går i samma design som i övrigt med sina vitkaklade väggar och mörka detaljer. Här finns det öppen såväl som sluten förvaring. Slipp konka på tvätten för här har du din egna tvättmaskin med en bänk ovan - praktiskt och genomtänkt för att ge dig en lugnare vardag.

Som grädde på moset bor du dessutom i en stabil förening med god ekonomi, det är inte alla föreningar som lik denna har erbjudit avgiftsfri månad. Förutom tryggheten i ekonomin får du som medlem också tillgång till faciliteter så som två övernattningslägenheter, takterrass med möblemang och en relaxdel.

Du får ett bekvämt boende med närhet till kommunikationer - både buss och t-bana, och även ett rikligt serviceutbud - allt ett stenkast bort. Restauranger, caféer och shopping. Mataffär, systembolaget och apoteket eller varför inte en onsdagsbio - ja listan kan göras lång men poängen är att du bor där möjligheter växer. Sveriges IT-mecka är bokstavligt talat under dina fötter.

Du får hela paketet så ta vara på möjligheten och kontakta mäklare för det här är ditt perfekta nya hem.

Ring eller maila mäklare Paola om du vill veta mer!Paola Guerrero - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

3 420 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Borgarfjordsgatan 21B, 15 tr Kista

HitCounter