Centralvägen 38

Kommande försäljning Knivsta Knivsta kommun

Välkommen till Centralvägen 38 och detta kvadratsmarta boende med snygg design och en modern touch!

Utmärkt tillfälle för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende.

Här finner ni en mycket smart planerad 1:a i ypperligt pendlarvänligt läge. Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger er möjligheten att möblera utefter eget önskemål och behov. Här kan ni enkelt sätta upp skenor i taket för en mer tydlig rumsindelning om så önskas. Köket är komplett utrustat i modern stil med integrerade vitvaror som gör helhetsintrycket mycket stilrent. Bostaden har även en härlig balkon där ni kan koppla av och avnjuta helgens frukost i solen.

Välkommen till Centralvägen 38 och detta kvadratsmarta boende med snygg design och en modern touch!

Utmärkt tillfälle för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende.

Här finner ni en mycket smart planerad 1:a i ypperligt pendlarvänligt läge. Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger er möjligheten att möblera utefter eget önskemål och behov. Här kan ni enkelt sätta upp skenor i taket för en mer tydlig rumsindelning om så önskas. Köket är komplett utrustat i modern stil med integrerade vitvaror som gör helhetsintrycket mycket stilrent. Bostaden har även en härlig balkon där ni kan koppla av och avnjuta helgens frukost i solen. Dessutom finner ni ett stort och helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin.

Centralt läge med en mysig innergård med gräsmatta och uteplatser. Närhet till både centrum med allt vad det har att erbjuda och till tågstationen. För den som pendlar tar tåget dig till Uppsala på endast 9 min, till Arlanda på 8 min och till Stockholm på 30 min. Här bor ni även med närhet till Willy som ligger ca 50 m bort och även Ica som ligger ca 150 m bort.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 150 000 kr 35 938 kr/kvm
Boarea 32 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 388 kr
Notar Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & Information

Energideklaration
Energideklaration 1
Årsredovisning 2020 - Brf EDA 1
Stadgar - Brf EDA 1
Ordningsregler - Brf EDA 1

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här