Spikskogatan 14

Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 2 Rum
  • 44 kvm

I ett mycket populärt och eftertraktat område i centrala Älvsjö finner du denna ljusa 2:a om 44 välplanerade kvm i nyproduktionsstandard. Här bor du i en modern lägenhet med stor uteplats, centralt och samtidigt naturnära i ett spännande expansivt område. Välkommen till Spikskogatan 14!

Hall med gott om förvaring bakom spegelklädd garderobsvägg. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt med välskött parkettgolv och vitmålade väggar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - en inbjudande och lättmöblerad boyta med gott om plats att umgås med vänner och familj. Höga fönster ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp och extra rymd. Härifrån når du också din lyxigt stora uteplats som vetter ut mot den grönskande innergården med sittbänkar, gemensam grillplats och planteringar. Rymligt fullt utrustat arbetskök från Vedum med kakel i halvförband över grå bänkskiva och vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Induktionshäll, integrerad diskmaskin, mycket bra arbetsyta och gott om förvaring bakom vita skåpluckor.

Vidare har lägenheten ett härligt rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängmöbler och god förvaring bakom garderobsvägg med skjutdörrar. Helkaklat badrum i sobert vitt med grått klinkers med duschhörna, handukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsyta ovanpå och skåp för förvaring, handfat med stor kommod. Här är lätt att leva.


Varmt välkommen på visning!


Området runt nya Älvsjö Centrum erbjuder ett stort serviceutbud, mycket goda kommunikationer och gångavstånd till natur och promenadstråk i närliggande Solbergaskogen som har utegym, hundrastgård och lekpark. Även Älvsjöskogen med elljusspår ligger på bekvämt avstånd. På fina cykelvägar tar cykelturen dig området runt Långsjön där du kan bada på sommaren eller fortsätt hela vägen till Södermalm, det tar knappa 25 minuter.

En kort promenad från lägenheten ligger Nya Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral med BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet förskolor, skolor och parker. Området har goda kommunikationer med flera busslinjer mot t. ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen och från närliggande Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på ca 10 minuter.

Eddie Can - Mäklare Huddinge

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

44 kvm

Avgift:

2 927 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (59 091 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter