Tornstigen 20B, 3 tr

Sundbyberg / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 53 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin tvåa högst upp i huset med möblerbar balkong och milsvid utsikt!

Nu har du chans att förvärva en fin tvåa högst upp med dubbeldörrars balkong och mils vid utsikt på en av Sundbybergs mest eftertraktade adresser, precis intill Tornparken. Lägenheten har den rätta funkischarmen med en stor del välbevarade originaldetaljer ifrån 40 talet och en försiktig renovering för att bibehålla den charmiga känslan. Lägenheten har en bra planlösning med vackra trägolv som löper genom hela bostaden, rustikt kök med inbyggd diskmaskin, välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng, ljust vardagsrum med dubbla balkongdörrar vilket ger en härligt extra rymd samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Gott om inbyggd förvaring i en stor klädkammare samt i garderober i hallen med överskåp vilket frigör ytterligare möblerbar yta i lägenheten. Rikligt ljusinsläpp ges i hela lägenheten tack vare dess höga läge i fastigheten som i kombination med den genomgående planlösningen, den generösa takhöjden och de höga fönstren som skapar en härlig känsla av rymd. En väldigt bra och trevlig planlösning som även har möjlighet att göras om till en trea vid behov. Fastigheten har ett utsökt läge uppe på höjden beläget invid de bästa grönområdena i ett väldigt lugnt område då fastigheten ligger vid en återvändsgränd. Från lägenhetens samtliga fönster erbjuds vacker utsikt. Sammanfattningsvis är detta en av områdets finaste tvåor med genomtänkt planlösning som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för såväl paret som den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening med god ekonomi och flertalet hyresrätter kvar som kan ses som en dold tillgång.

Här bor Ni i ett lugnt läge ett med Tornparken precis utanför knuten där härliga grönytor för picknick och promenader finns. En liten promenad bort hittar Ni även Sundbybergs vackra Vattentorn där restaurangen Delibruket bjuder på småstadens godaste stenugnsbakade pizzor i mysig miljö. Andra pärlor i området som inte får missas är Cafe Volta, Paul Taylor lanthandel och Piatti. Direktkommunikation ges till både Mall of Scandinavia och Bromma Blocks med stort utbud av allt du kan tänkas behöva. Ett besök till populära Grafstad Designbutik som ligger precis nedanför fastigheten är ett måste. Här bor ni i ett perfekt läge med ett stenkast från serviceinrättningar så som bibliotek, apotek, postombud, vårdcentral, BVC etc.

Gott om fritidsaktiviteter finns i området med Sundbybergs IP i närheten med möjlighet till idrott för hela familjen som fotboll, friidrott, curling och ishockey mm. Simhallen hittar du inom några hundra meter, flertalet gym och utegym finns i området (vid Lotsjön och Råstasjön). Gott om lekparker finns också i området med fler nya i t.ex. Duvbo och ett stort nytt vid Råsta och Lötsjön.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Direktbuss 515 stannar strax utanför dörren som tar dig till Odenplan och Solna station med Mall of Scandinavia i anslutning. Tunnelbanans blå linje med stationerna Duvbo (ca 250 m från fastigheten), Sundbybergs Centrum och Näckrosen finns alla nära till hands. Pendeltåg och fjärrtåg stannar i Sundbybergs Centrum där även tvärbanan knyter ihop Sundbyberg med Alvik och Solna. Med t-banan är du inne i Stockholms central på ca 11 minuter.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

4 304 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tornstigen 20B, 3 tr Sundbyberg

HitCounter