Myrängsvägen 167

Myrängsvägen 167

Huddinge/Myrängen / Huddinge kommun
 
  • 1 676 kvm
Anmäl intresse

Här har du chansen att bygga drömmen!

Missa inte denna fina möjlighet att bygga ditt drömhus i lugna natursköna omgivningar. Här är ni omgivna av fågelkvitter, vackra skogspartier, rika svampskogar och flertalet promenadstråk. Detta är den optimala tomten för dig som önskar att njuta av lugnet nära skog och mark och fortfarande ha nära till allt.

Myrängen 2:28: På fastigheten får det byggas en huvudbyggnad (fritidshus) med 55 kvadratmeter som största tillåtna byggnads- och bruttoarea. Därutöver får ett uthus/garage uppföras om högst 25 kvadratmeter byggnadsarea. Totalt får högst 80 kvadratmeter byggnadsarea och bruttoarea uppföras. Bi-area finns det ingen begränsning på. Så här finns det stora möjligheter för den som vill bygga stort.

Byggnader ska vara friliggande och placeras minst 6,0 meter från gräns mot gatan och 4,0 meter från gräns mot granntomt. Byggnadshöjden får vara högst 3,5 meter. Fastigheten är enligt områdesbestämmelserna avsedda för bostäder för fritidsändamål, vilket gör det svårt att bedriva butiks- eller upplagsverksamhet. Här finns möjligheter till flera uthyrningsmöjligheter samt investeringen syfte.

Fastigheten Myrängen 2:28 (Myrängsvägen 167) belastas inte av gatukostnad eftersom den inte ligger inom planlagt område.

Beräknad anläggningsavgift enligt 2021 års taxa är cirka 320 000 kr inkl. moms.
Notera att anläggningsavgift alltid debiteras enligt gällande taxa det år förbindelsepunkterna förmedlas.

I denna beräkning har förbindelsepunkter för dricksvatten, dagvatten och spillavlopp räknats med. Samt lägenhetsavgift för en lägenhet.
Detta är enbart en kostnadsuppskattning och ska inte misstas för en offert eller kostnadsförslag.

Tomten är belägen i ett mycket lugnt och barnvänligt område med skola och förskola och närhet till hänförande natur runt sjön Magelungen och tillhörande Ågesta friluftsområde där Stockholms stad gjort stora satsningar för ett rikt friluftsliv. Ta del av områdets omfattande system med uppmärkta motions- och elljusspår, utegym, golfbana, ridklubb, badplatser och vackra naturstråk. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana i närliggande område och gångavstånd till busslinje 705 som går till Huddinge C via Stuvsta där anslutande pendeltåg tar dig mot såväl Stockholm C som Södertälje.


Eddie Can - Mäklare Huddinge

Tomtarea:

1 676 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Myrängsvägen 167 Huddinge/Myrängen

HitCounter