Kvarnvägen 38C

Järfälla Jakobsberg / Järfälla kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 62 kvm
Anmäl intresse

Välkommen hem!

Ring för privatvisning!

I Kvarnstugan bor du lummigt och grönt i soligt söderläge bara ett stenkast från pendeltågsstationen i Jakobsberg. Bostaden är på 4:e våningen. Lägenheten är mycket ljus och luftig med genomgående öppen planlösning.


Bostaden präglas av ett mycket gott ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Ljusa väggar med genomgående ekparkettgolv
Ytdisponeringen i bostaden är mycket effektiv med generösa och sociala sällskapsytor med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Väl tilltaget vardagsrum med en trevlig atmosfär. Här finns det plats för en stor soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang efter egna önskemål. Fullutrustat kök med gott om förvaring och arbetsytor. Här får du briljera med dina matlagningskunskaper!

Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp. Här finns det plats för större säng och bra med förvaring via garderober.
Helkaklat badrum, praktiskt inrett med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa finns en bänkskiva och badrumsskåp placerat för förvaring av badrumsartiklar och badrumstextilier.
Hall med utrymme för avhängnings-möjligheter samt förvaring i garderober.

Här bor ni i ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Seydo Aydogan - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

62 kvm

Avgift:

3 516 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kvarnvägen 38C Järfälla Jakobsberg

HitCounter