Långholmsgatan 13A, 1 tr

Södermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 45 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin tvåa med balkong i trevligt gårdshus i hjärtat av Hornstull!

Välkommen till denna fina och välplanerade tvåa belägen i trevligt gårdshus i hjärtat av Hornstull. Bostaden är väldisponerad med ett stort rum, ett stilfullt kök med matplats, ett mysigt sovrum, en välkomnande hall, en wc samt en dusch. Lägenheten har även en stor möblerbar balkong mot lugn innergård. Praktisk förvaring erbjuds i en inbyggd klädkammare samt i en garderob. Rikligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den generösa takhöjden på ca 3,2 m ger en härlig känsla av rymd. Tidstypiska attribut så som vackra trägolv, fina beslag samt speglade dörrar bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Välskött och omtyckt förening som dessutom har en trevlig innergård för sina medlemmar.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och matbutik samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

45 kvm

Avgift:

2 627 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Långholmsgatan 13A, 1 tr Södermalm

HitCounter