Hållsätrabacken 30

Sätra / Stockholm kommun
2 400 000 kr
  • 3 Rum
  • 72 kvm

- Balkong samt fransk balkong
- Insynsskyddad läge
- Rymligt funkis kök med diskmaskin
- Stambytt och helkaklat badrum
- Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier
- Förening med bra ekonomi
- Fem min till t-bana & matbutik i centrum
- Endast 17 min till City med T-bana
- Nära shopping & restauranger
- Nära natur och promenadstråk

Nu är den äntligen till salu denna perfekta funkis 3:a som ligger i en familjär del av Sätra. Lägenheten har optimal planlösning och erbjuder två ljusa och rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Balkong som ligger i högt och Insynsskyddad läge. Rymligt funkis kök med diskmaskin och matplats med fransk balkong. Helkaklat och stambytt badrum med badkar. Lägenheten har flera förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober samt. Med närhet till kommunikationer, service, skola.

Här får du ett behagligt boende med tvättstuga, källarförråd, cykelförråd, barnvagnsrum, arbetsrum och parkering. I avgiften ingår värme, vatten, källarförråd samt nyttjande av tvättstuga. Stambytet gjordes 2012. Föreningen har god ekonomi. Det finns 46 lägenheter i föreningen varav 9st är hyresrätter, Dold kapital till föreningen vid försäljning av hyreslägenheter. Föreningen har nyligen haft fönster, balkong samt fasadrenovering.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 17 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns desstuom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker. Cykelstråk som är utbyggt som tar dig till Stockholm city på ett smidigt sätt.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner.

Varmt välkommen!

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

72 kvm

Avgift:

5 028 kr

Slutbud:

2 400 000 kr (33 333 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter