Cedergrensvägen 4, 4tr

Midsommarkransen / Stockholm kommun
2 800 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 31 kvm

Högklassig lägenhet med påkostad inredning och öppen social planlösning

• Toppmodern bostad med exklusiva materialval
• Bli första ägare
• Yteffektiv planlösning
• Garage i huset
• Föreningen äger marken

På bästa läge i Midsommarkransen finns nu denna perfekt planerade 1,5:a. Den höga och moderna standarden i kombination med de exklusiva fönsterpartierna gör denna bostad komplett. Lägenheten har en genomgående smart planlösning för att underlätta en modern livsstil. Med vitlaserad trestavsparkett i ek och vitmålade väggar förstärks den öppna och hemtrevliga känsla i bostaden. Bostaden präglas av tre franska balkonger med utsikt över grönska.

Planlösningen mellan kök och allrum inbjuder till ett rikt socialt liv. Välplanerat och påkostat kök från Vedum som är utrustat med alla bekvämligheter som kan tänkas underlätta vardagen. Sist men inte minst ett snyggt badrum i tidlösa toner med duschvägg samt egen tvätthörna.

Detta är ett perfekt boende för den som efterfrågar en bra planerad lägenhet med sociala ytor, fint ljusinsläpp och bra förvarning.

Alldeles intill bostaden ligger lummiga Svandammsparken som är Kransens egen oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Den nyrenoverade parken är ordentligt rustad med bollplan, lekredskap, gräsytor, plaskdamm samt nyöppnad sommarbistro.

Under soliga dagar är parken välbesökt och ger besökarna ett utmärkt tillfälle att koppla av på en filt med en spännande bok eller andra trevliga sammankomster med umgänge och grillning. Utmed närliggande Tellusborgsvägen finner du smultronställen som LULU Stockholm, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India samt omtalade Svenska sushiköket. Ett stenkast till braksuccén Svenska Tapasköket vilket är ett spännande tillskott i den redan digra skaran av restauranger.

På cykel-/ promenadavstånd ligger den fridfulla Vinterviken med en prunkande trädgård med café, kolonilotter, båtklubbar, kajakuthyrning och Restaurang Winterviken som är inhyst i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Här kan du även bada längs Mälarens vattenlinje, jogga i motionsspår eller ströva i Sätraskogens naturreservat.

Varmt välkommen på visning!

Ilirjana Breznica - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

31 kvm

Avgift:

1 628 kr

Slutbud:

2 800 000 kr (90 323 kr/kvm)

Bilder

Visa på karta
HitCounter