Grenvägen 5A

Grenvägen 5A

Ytternäs / Vreta / Uppsala kommun
6 995 000 kr
  • 4 Rum
  • 139 kvm
Anmäl intresse

Fantastiskt hus vid Mälaren!

Välkomna till Grenvägen 5A där ni nu finner ett spektakulärt hus där alla små som stora detaljer är väl uttänkta. Förutom sitt trevliga läge intill Ekoln med sitt aktiva båtliv så är huset en fröjd för ögat. Dess härliga uteplats som följer bergets former och nivåer är snyggt utformad och rymmer plats för alla nära och kära att samlas på. Här har ni chansen att förvärva ert drömhus med endast 5 minuters promenad till närmsta badstrand.

Huset är modernt utformat med exklusiva materialval samt dimbara spotlights i hela huset. Här finner ni generösa sällskapsytor med ett exklusivt kök samt ett vardagsrum med kamin och stora fönsterpartier ut mot uteplatsen. För er som älskar att tillaga goda middagar så har ni här ett fantastisk kök att trivas i. Detaljer så som stenbänkskivor, spotlights och exklusiva vitvaror förhöjer kvalitén och tiden ni spenderar i köket. Huset har även tre ljusa sovrum varav masterbedroom har ett eget lyxigt badrum med fristående handfat på granitstenskiva och badkar. Utöver detta finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch samt en mycket praktisk tvättstuga. Här finns det gott om plats för hela familjen att trivas och njuta av den rofyllda tillvaron.

Till huset hör även ett mycket rymligt förråd om ca 16 kvm.

Här i Ytternäs / Vreta bor ni i ett attraktivt område med sjölivet inpå husknuten samtidigt som ni enkelt tar er till Uppsala Centralstation på 20 min. Vreta är ett familjärt område med flera förskolor, aktiviteter för barnen finns i föreningen Vreta IF, lekparker m.m. Huset ligger ca 250 meter från närmsta busshållplats där även skolbussen stannar. Området är fyllt med härlig natur och med ett aktivt båtliv i egen bryggförening samt med närhet till Skarholmen.

Martin Boholm - Mäklare Uppsala

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

139 kvm

Visning:

Söndag 1/11 Kl. 11:15-12:00

Tomtarea:

2 516 kvm

Pris:

(50 324 kr/kvm) 6 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Söndag 1/11 Kl. 11:15-12:00 Spara i kalender

    Varmt välkommen! Anmäl dig gärna före visningen.

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Grenvägen 5A Ytternäs / Vreta

HitCounter