Palmstruchs väg 80, BV

Gribbylund / Täby / Täby kommun
2 195 000 kr
  • 2 Rum
  • 50.3 kvm
Anmäl intresse

Ljus och fräsch 2:a med trivsam planlösning och mysig uteplats!

Varmt välkommen till denna ljusa 2:a i populära Gribbylund. Lägenheten har en optimal planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på ett bra sätt vilket gör att lägenheten upplevs mycket rymlig. De dryga 50 kvm är fördelade på ett sovrum, ett modernt och rymligt kök med plats för matplats som ligger i anslutning till det ljusa vardagsrummet med en öppen härlig planlösning. Från vardagsrummet når man den generösa uteplatsen som tillåter möblering av rejäla utemöbler samt möjlighet för den som önskar att skapa en egen grön oas med växter och planteringar.

Sammanfattningsvis är detta en lägenhet med en mycket trivsam planlösning där varje kvadratmeter kommer till nytta. Kombinationen av ljusinsläppet från tre väderstreck tillsammans med de ljusa ytskikten förhöjer känslan av rymd!

I Gribbylund bor ni i ett naturskönt område med gångavstånd till Rönningesjöns grönskande natur. Här finns ett flertal badplatser däribland Skavlöten och Ängsholmsbadet. Vid Ängsholmsbadet finns både badstrand, lekplats och grillplats, mindre utegym, fotbollsplan med mera. Vid Skavlöten friluftsområde på andra sidan sjön finns härlig badstrand, kiosk, grillplats, bastu och bra möjligheter för motion och rekreation. Vintertid plogas skridskobanor på isen. En kilometer bort ligger Rönningeby, mycket omtyckt område där du finner djur, café och evenemang kring högtider.

Skolutbudet i Täby är synnerligen rikligt och i Gribbylund kan du välja mellan dels friskolor som Lilla Gribbylundsskolan (6-7 år) och Gribbylundsskolan (klass 2-5), dels kommunala som Myrängsskolan (F-6), Löttingelundsskolan (F-5) och Gribby Gård (6-9). Flertalet daghem, förskolor och fritidshem finns i området.

För shopping har du nära till det stora utbudet i Täby centrum, Arninge stormarknader samt Gribbylunds egna centrum med mataffär, café, pizzeria, frisör, bibliotek mm.

För boende som jobbar i stan erbjuds busslinjerna 609 (direktbuss till T-bana/Danderyds sjukhus som går i rusningstrafik) samt linje 610 (som går mellan Vallentuna och Danderyds sjukhus). Dessutom erbjuder busslinjerna 605 samt 615 anslutning till Roslagsbanan samt Danderyds sjukhus.

Varmt välkommen på visning!

Ulrika Detlofsson - Mäklare Täby

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

50.3 kvm

Avgift:

2 503 kr

Pris:

(43 638 kr/kvm) 2 195 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Palmstruchs väg 80, BV Gribbylund / Täby

HitCounter