Radiusbacken 49, vån 3

Telefonplan / Stockholm kommun
3 000 000 kr
  • 2 Rum
  • 39 kvm
Anmäl intresse

2a med genomgående och centralt läge vid Telefonplan med balkong och fin utsikt!

Med närhet till Telefonplan respektive Midsommarkransen finner du detta nya projekt i Brf Metronomen med byggår 2018-2020. Lägenheten erbjuder 39 kvm och kan stoltsera med gott ljusinsläpp tack vare genomgående läge med fönster i två väderstreck, öppen planlösning och härlig balkong i sydostläge.. Bostaden är placerad med högt hörnläge, fin utsikt och trevliga, sociala ytor. Här erbjuds härligt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och utgång till balkongen. Köket med öppen planlösning är fullutrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, fläktkåpa och plats för mikrovågsugn. Badrummet är kaklat i stilrena kulörer och erbjuder dusch med glasvägg, kombimaskin med överskåp, WC, handfat med kommod och spegelskåp. I sovrummet finns gott om plats för placering av säng. Lägenheten har vita ytskikt och genomgående parkettgolv vilket bidrar till en härlig och modern känsla. I hallen finns flera garderober och städskåp och till lägenheten hör även ett förråd.

Brf Metronomen kommer att ha en stor takterrass med anslutande lokal för de boende för trevliga och festliga sammankomster och inredning i form av pentry, WC, bord och stolar. Husen har hiss och även en gemensam och trivsam innergård är under uppbyggnad. Det finns garage och på omkringliggande gator råder boendeparkering. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare. I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband (Comhem 1000/1000) och digital-tv grundutbud. Föreningen har tecknat ett kollektivt elabonnemang, så de boende behöver inte teckna ett avtal. Elen faktureras av föreningen efter förbrukning.

Här har man låtit förändra ett industriområde till ett nytt, växande och trendigt bostadsområde. Man bor med närhet till Telefonplan med tunnelbana, Konstfack och Hyper Island. Det finns även nattklubb, restauranger och mataffär och i området finns populära Svenska sushiköket och Svenska Hamburgerköket. Närheten till city är optimal och även till Vintervikens mysiga omgivning med badplatser, promenadstråk och båtplats. Tunnelbanan tar dig på ca 5 minuter till centralen och innerstadens puls. I anslutning till T-banan avgår även flertalet bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i Söderort. Området är mycket populärt och här bor man med närhet till både Midsommarkransen, Aspudden och Södermalm på nära avstånd.

Lägenheten säljs på ritning - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

För mer info se länk: https://www.ssmliving.se/vara-bostader/metronomen/

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

39 kvm

Avgift:

2 600 kr

Pris:

(76 923 kr/kvm) 3 000 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Radiusbacken 49, vån 3 Telefonplan

HitCounter