Johan Enbergs väg 36, 3 tr

Solna Västra Skogen / Solna kommun
4 250 000 kr
  • 3 Rum
  • 80.5 kvm

Magisk 3:a med hög potential på populär adress!

***Föranmälan till visning för mer info!***

- 1 min till kommunikationer, affärer och service!
- Källarförråd ingår!
- 2 st badrum!
- Nyrenoverat kök!
- Hög potential!

Varmt välkommen till denna stilrena trea med inglasad balkong!
Rummen är väl tilltagna och planlösningen är optimal. Det arbetsvänliga och nyrenoverade köket ger plats för matgrupp vid fönstret som bjuder på en magisk utsikt! Och dessutom erbjuds all maskinell utrustning såsom diskmaskin, ugn, mikro, kyl & frys. Öppet och socialt vardagsrum som ger hela bostaden en känsla av rymd och luftig atmosfär. Härifrån nås den fantastiska inglasade balkongen med milsvid utsikt som bara får dig att längta hem! Sovrummen är rymliga med garderober som rymmer gott om förvaring. Kaklade och fräscha badrum varav ena med tvättplats.

Att bo i ett läge som detta är få förunnat. Här har du Västra Skogens torg runt hörnet med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på 7 minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och Pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på Sjökrogen vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an.

På 5-10 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och dagis. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng, Hufvudsta ridklubb och 4-H gården. Augustendal erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn.

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

80.5 kvm

Avgift:

3 802 kr

Slutbud:

4 250 000 kr (52 795 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter