Glindragränd 12, 1 tr

Årsta / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 54 kvm
Anmäl intresse

Av säljaren accepterat pris 3 290 000 kr. Tvåa i toppskick med balkong mot innergård!

Här erbjuds ett boende i toppskick med alla bekvämligheter ni kan önska! Lägenheten präglas av luftiga ytor och fräscha ytskikt med vackert ljusinsläpp i ett expansivt område med närhet till både citypulsen och grönområden. Lägenheten går med enkelhet att göra om till en mini 3:a. Se alternativ planritning.

Lägenheten håller hög standard med smakfulla materialval och full maskinell utrustning. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golv som visar vägen in till lägenhetens alla rum. Köket har en social och öppen planlösning mot vardagsrum med flertalet möbleringsmöjligheter och härligt ljusinsläpp från flertalet fönster i fil. Utgång till härlig balkong mot trevlig innergård som under varmare årstider blir till ett extra rum där det ryms både utemöbler och blomlådor. Sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter bakom garderob med skjutdörrar. Det stilrent inredda badrummet med dusch bjuder på bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare och värmegolv.

Brf Arlaparken är en stor förening med byggår 2016, här känns allting fortfarande nytt och fräscht! Trevlig innergård med härlig lekplats för barnen. Möjlighet till garageplats, tvättstuga i grannporten, cykelrum samt övernattningslägenhet på cirka 30 kvm med stort badrum och pentry erbjuds föreningens medlemmar. Inom föreningen finns ett antal lokaler som idag hyrs ut till företag där bland dessa finns både frisörer, hud-och fotvård samt Puls-och träning.

Med både Liljeholmen och Globens centrum en kort bit bort är detta ett optimalt läge för dig som snabbt vill fylla på kylskåpet eller röra dig in till Stockholms innerstad för att ta del av dess rikedom av butiker och nöjen. Är Ni sugna på en promenad i mer lummiga omgivningar så ligger gång- och löpslingor, badbryggor, kolonilotter, utegym och naturreservat bara en kort promenad bort längst vackra Årstaviken. På intilliggande Årstafältet finns en driving range för den golfintresserade och härliga promenadslingor. Kort promenad till Zlatans nya Padel Zenter och Enkede Rackethall. Bara en kort promenad bort når Ni Årsta torg som har en lugn småstadskaraktär med flertalet mysiga restauranger, mataffärer, apotek, konditori, gym och butiker.

Goda kommunikationer där tvärbanan tar dig i öst-väst gående riktning där du enkelt kan ansluta till både pendeltåg vid Årstaberg och t-banan vig Gullmarsplan. Bussar passerar med täta avgångar tar dig genom hela Årsta. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken.

Varmt välkomna på visning!

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54 kvm

Avgift:

3 618 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem

Monia Belgacem

08-580 80 794 · 0735-01 69 48


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Glindragränd 12, 1 tr Årsta

HitCounter