Kristinebergsvägen 18

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 900 000 kr
  • 2 Rum
  • 46 kvm

Fin tvåa med låg avgift i en stor och stabil förening med gästlägenhet och garage!

Välkomna till denna fina och optimalt planerade lägenhet i en stor och stabil förening med otroligt god ekonomi och låga månadsavgifter, endast ett stenkast från populära Rålambshovsparken och Hornsbergs strand. Lägenheten erbjuder ett stilfullt kök med en trevlig köksö med 4-8 sittplatser, ljust och rymligt vardagsrum, mysigt sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng samt fint helkaklat badrum med hotellkänsla. Ett perfekt och inflyttningsklart boende med alla fördelar!

Brf Ängsknarren 2001 är en stor förening med otrolig service för sina medlemmar. Föreningen har två anställda, en fastighetsskötare och en förvaltare. Husen är arkitektritade av Kaj Sucksdorrf och byggdes 1979-1980. Brf Ängsknarren 2001 förvärvade fastigheten 2002 och har därefter omsorgsfullt förvaltat fastigheten. Föreningen har en mycket god ekonomi och en låg belåningsgrad om 3 057 kr/kvm. Föreningen amorterade ned på lånen med totalt 13 Mkr under 2019. I föreningen finns det ett garage med 186 st p-platser (1000 kr/mån) och 13 st mc-platser (310 kr/mån.) Föreningen tillhandahåller cykelrum, barnvagnsrum, tvättstugor, hobbyrum, fritidslokal, gästlägenhet, gästparkering och nyttjanderätt till föreningens trevliga innergårdar med grillmöjligheter.

Här bor ni i ett lugnt område centralt på Kungsholmen med närhet till grönskande Rålambshovsparken med naturskönt promenadstråk längs Norr Mälarstrand och närhet till Stockholms centralaste sandstrand Smedsuddsbadet för de badsugna. Fredhällsklipporna inom promenadavstånd erbjuder även de en fantastisk kvällssol och badmöjlighet. Nära till Fridhemsplan med sitt fantastiska utbud av shopping och service. Inom promenadavstånd finns dessutom Lindhagens Galleria med ett stort utbud av butiker, apotek, systembolag, gym och ICA Maxi. Promenadavstånd till Hornsbergs strand där du hittar bland annat populära Restaurang Piren och även badbryggor och småbåtshamn. Kommunikationerna är goda. Runt hörnet finns T-bana Thorildsplan (Grön Linje) samt buss 50 och 61. Blå T-banelinje finns inom 10 min promenadavstånd.

Varmt välkomna på visning önskar Fastighetsmäklare Elias Thingvall

Elias Thingvall - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

46 kvm

Avgift:

2 095 kr

Slutbud:

3 900 000 kr (84 783 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter