Råsundavägen 72

Solna Råsunda / Solna kommun
2 725 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 36 + 12 kvm

Superfin och välplanerad bostad i nyskick, äldre förening med låg belåning=låg avgift!

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet sedan två år med ett suveränt läge i Råsunda med cykelavstånd till Stockholms innerstad.

Bostaden ligger i en äldre lågt belånad förening med endast 1 740 kr i avgift inklusive bredband. (Enligt årsredovisningen 2018 låg lånen per kvadratmeter på endast 2 945 kr.)

Denna bostad bjuder på en arkitektritad och funktionell planlösning med exklusiva färg- och materialval kombinerat med smart förvaring (bland annat uteplats om hela 12 kvm!).Här bjuds det på härligheter så som komplett utrustat kök från Vedum och Carraramarmor. Badrummet är rejält rymligt och lyxigt och sätter extra guldkant på tillvaron. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Allt finner ni i toppskick, bara att flytta in och njuta av detta fantastiska och välplanerade hem med all komfort man kan önska sig. Den egna uteplatsen skapar också perfekta förutsättningar att kunna njuta av sommaren. Här bor man med egen ingång och radhuskänsla i skyddat läge. Samtidigt som man har gångavstånd till det mesta man kan önska sig.

Råsunda karaktäriseras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess genuina charm. Här finner du det mesta, allt från nybakat bröd till heminredning i senaste design. Runt knuten till bostaden ligger en Coop Vasalund som håller öppet till kl. 22 på kvällen. Vill man äta ute finns ett flertal restauranger och caféer längsmed Råsundavägen att välja mellan. Gudomligt fika och surdegsbröd i flera varianter finner du hos Du bon Pain på Tottvägen. Så gott att bageriet blivit tilldelad en stjärna i White guide. En bit längre upp på Råsundavägen finner du Filmstaden, där ni kan njuta av nybakade våfflor i Portvaktsstugan innan ni besöker Råsundas egen SF-biograf på filmhistorisk mark. Knappa fem minuters promenad från bostaden finner ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett mycket gott shoppingutbud, god service, massvis med spännande restauranger och caféer samt IMAX-biograf. Intill ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och AIK:s hemmaplan. Arenan är även värd för ett flertal evenemang såsom konserter med världsartister, ArenaRun, Monster Jam och Sweden International Horse Show. Önskar ni en lugnare upplevelse är ni välkomna till Solna centrum som inrymmer ett generöst utbud butiker och service, bland annat bibliotek, knappt femton minuters promenad från bostaden.

Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger en kort promenad från bostaden. Därifrån går pendeltåg till bl.a. Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala samt tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla med möjlighet att åka direkt till bl.a. Globen, shoppinghangarerna i Bromma och fjärrtågen från Sundbyberg station.Tunnelbanans blåa linje finns också på gångavstånd (Solna Centrum eller Näckrosen), och nya gula linjen planeras att gå från innerstan till Hagalund och Arenastaden. Dessutom stannar buss 515 nästan precis utanför porten som tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Detsamma gäller för buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus). Övriga bussar som avgår i närheten är buss 505, 70, 156 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18.

I närområdet finns flera gym, såsom SATS i Mall of Scandinavia, Friskis och Svettis i Solna centrum. I närheten av bostaden finner ni Vasalundshallen med gym och simhall. Råstasjön ligger ett par minuters promenad bort med lummiga gröna promenadstråk, fina motionsslingor och rackethall. Vid rätt väderförhållanden är det dessutom möjligt att vintertid åka långfärdsskridskor eller skidor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken där ni under sommaren kan ta ett dopp i Brunnsviken, besöka Fjärilshuset och Ulriksdals Slottsträdgård. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning.

Varmt välkomna på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

36 kvm

BIAREA:

12 kvm

Avgift:

1 740 kr

Slutbud:

2 725 000 kr (75 694 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 56 771 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter