Luxgatan 6, 6tr

Kungsholmen Lilla Essingen / Stockholm kommun
3 120 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 39 kvm

Högst upp i huset med stor balkong!

Med attraktivt läge, högst upp i huset på omåttligt populära Lilla Essingen finner ni denna ”minitvåa” med stor balkong.

Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med klädhängare, en innerhall med plats för garderober och skrivbord, ett kök med bra arbetsytor och riklig förvaring i fina orginalskåp, ett matrum/sovrum (ca 200 x 180 cm), ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum samt en rejäl balkong i nordvästläge och ett helkaklat badrum med klinkers, dusch, handdukstork, handfat samt wc.

Områdesinformation från föreningens hemsida:
Lilla Essingen är den idealiska stadsdelen där kombinationen av småstadskänsla och vattnets närhet är oslagbar. Läget är perfekt med närhet till bad, kommunikationer och service. I närheten ligger bland annat restaurang Lux dag för dag och Pappas deli. I Luxområdet finns även bland annat matbutik, gym, kemtvätt, vårdcentral och förskolor. Lite längre upp på Lilla Essingen finns ytterligare butiker, restauranger samt en bankomat.

Här är vattnet ständigt närvarande. En härlig spring- och strandpromenad ar anlagd runt hela ön och här finns också fantastiska badbryggor som används flitigt under sommartid. Strandpromenaden sträcker sig via Luxparken och Lilla Essingens bro förbi Marieberg till Smedsuddsbadet/Rålambshovsparken och till Norr Mälarstrand – en vacker promenad in till city via Stadshuset. Går man medsols kommer man till Fredhälls härliga badklippor och populära Hornsbergs strand med alla restauranger. Här finns alltså många bad och möjligheter till sol invid Luxområdet eller en kort promenad bort.

Goda kommunikationer med buss 1 och 56 finns endast en till två minuter från fastigheten. Buss 56 går via Fridhemsplan till S:t Görans sjukhus och Hornsberg medan 1:ans buss tar dig via Fridhemsplan med anslutningar till t-bana och andra busslinjer, via Stureplan med slutstation Värtahamnen. I andra riktning når du Stora Essingen med anslutning till tvärbanan, som trafikerar hela sträckan Sickla i Saltsjöbaden till Solna station. Du kan även ta dig till och från Lilla Essingen och city, på drygt tio minuter, med pendelbåt 89 som trafikerar mellan Klara Mälarstrand och Tappström.

Snabbt går det även att med bil ta sig till och från Lilla Essingen med egna av- och påfarter till Essingeleden både norr- och söder ut. Sommartid har bland annat passagerarbåten Mowitz hållplats på Lilla Essingen.

Välkommen på visning!

Henrik Rundgren - Mäklare Nacka

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

39 kvm

Avgift:

1 788 kr

Slutbud:

3 120 000 kr (80 000 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter