Södra Agnegatan 26A, 2tr ö.g

Kungsholmen / Stockholm kommun
6 500 000 kr
  • 2 Rum
  • 65 kvm

Sekelskiftestvåa när den är som bäst!

Välkommen till denna fantastisk fina 2:a med otrolig charm och en smakfull blandning av nytt och gammalt. Underbar sällskapstvåa med vacker fungerande kakelugn och en extra stor balkong. Lägenheten bjuder på en optimal och trivsam planlösning med ett stort sovrum, spatiöst vardagsrum, charmigt kök, helkaklat badrum och en extra stor balkong. Dispositionen kombineras med den generösa takhöjden om ca 3 m och gör att lägenheten upplevs som mycket rymlig. I hela lägenheten återfinns sent 1800-tals charm med gedigna trägolv, höga golvsocklar, takrosetter, taklister, spegeldörrar och stora spröjsade fönster.

Köket är stilenligt inrett med många skåp i vit, bänkskiva och stänkskydd i carrara marmor och full maskinell utrustning. Vardagsrummet är mycket trivsamt med otrolig charm och fönster och balkong i tyst gårdsläge. Sovrummet är rymligt och har en egen klädkammare och flera platsbyggda garderober. En vägg med integrerat fönster delar av rummet och skapar två mindre rum. För den som önskar ett enhetligt rum är det enkelt att återställa. Ett nyrenoverat badrum o snygga grå kulörer med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Sist men inte minst finner ni en underbar balkong rakt i väster. Balkongen nås via helglasade pardörrar i vardagsrummet med rogivande utsikt över innergården.

Bostaden ligger mellan två parker och har ett fint gårdsläge i huset. Läget är perfekt, på en av Kungsholmens absolut bästa adresser mitt mellan Landstings- och Polishusparken samt Kungsholms torg med direkt närhet till Norr Mälarstrand. Hiss finns ej.

Det är direkt närhet till både city och de lugna delarna av Kungsholmen vid Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Utanför porten ligger Kungsholms torg som erbjuder bra service såsom bank, mataffärer, apotek, restauranger och ett antal butiker. Här finns också närhet till skolor och dagis. Tunnelbanestationen Rådhuset ligger utanför porten och ca 20 meter till alla bussar på Hantverkargatan bl.a. blå bussarna nr 3 och 50. T-centralen och centrum når du med en promenad om ca 10 -15 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

2 329 kr

Slutbud:

6 500 000 kr (100 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniella Töre

Daniella Töre

0708-67 70 27


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter