Ormingeringen 64, 3tr

Orminge / Nacka kommun
2 250 000 kr
  • 2 Rum
  • 61 kvm

Totalrenoverad gaveltvåa som enkelt går att göra om till en 3a högst upp i huset med hiss & balkong!

- Stor inglasad balkong högst upp i huset
- Totalrenoverad med noggrant utvalda materialval
- Bostaden går med enkla medel att göra om till en 3:a
- All el i bostaden är nydragen och en ny elcentral är installerad
- Massiva dörrar är insatta till bad och sovrum för extra ljudisolering
- Alla innerväggar är isolerade och har OSB-skivor för mer stabilitet
- Dold kabeldragning i vägg mellan tv och tv-bänk
- Både kök och badrum är större än originalutförande och de flesta andra i området
- Nära kommunikationer, Orminge centrum med ett stort utbud av butiker, skolor mm
- Endast ca 17 minuter med bil eller buss till Slussen

Högst upp i huset återfinns denna ljusa och välplanerade tvåa som har totalrenoverats på ett eftertänksamt vis med stilfulla och påkostade materialval. Bostaden går med enkla medel att göra om till en bra 3:a, se alternativ planlösning. Här bjuds man på ett härligt ljusinsläpp tack vare det höga läget i kombination med stora fönsterpartier och en rymlig balkong samt två franska balkonger med utsikt mot föreningens lugna gårdar. Bostaden bjuder även på en mycket effektiv ytdisponering med sociala sällskapsytor i både kök och vardagsrum samt gott om förvaring i garderober som bl.a. är utrustat med Elfa-inredning. Bostadens fullutrustade kök går i vitt med gott om förvaring i skåp och har goda arbetsytor av en snygg kvartskomposit med en matchande stavmosaik ovan. Maskinparken är från Samsung och består av kyl och frys i fullhöjd, en 90 cm bred induktionshäll med Wide Flex kokzon med fläkt ovan samt diskmaskin. Vidare bjuds man på ett stort sovrum i ett ostört gavelläge, ett rymligt badrum som är inrett med ett vitt kakel på väggarna och kvartskomposit med behaglig golvvärme på golvet. Här finns även takdusch bakom väggar av glas, handdukstork, ett stort tvättställ med gott om förvaring i kommod under samt ett spegelskåp med belysning ovan. Badrummet är även utrustat med en kombimaskin från Samsung med en arbetsbänk, även den i kvartskomposit, samt praktiska skåp ovan. I den rymliga hallen har man även här lagt in kvartskomposit på golvet som tillsammans med bostadens genomgående smakfulla interiör som utgörs av ljusa golv som löper genom hela bostaden samt vitmålade tak och väggar, ger ett enhetligt och snyggt intryck. Hatt- och skohylla ingår ej i köpet.

HSB Brf Agaten i Nacka är en stabil och stor förening med låg belåningsgrad där både kabel-tv och bredband ingår i avgiften. I föreningen finns bl.a. både övernattningslägenhet och festlokal för medlemmarna att nyttja.

Bra belägen i Orminge med gångavstånd till badsjöar, promenadstråk, Orminge centrum samt goda kommunikationer. Direktbuss med täta avgångar tar dig till Slussen på endast cirka 17 minuter. Kort gångavstånd utan biltrafik till Orminge skola med årskullar F-6 samt dagis. I Orminge centrum finns hela 26 olika butiker samt en riktigt stor Coop-butik, apotek, systembolag, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, bank, Friskis & Svettis samt restauranger och mycket annat. För den badsugna finns Myrsjön ett stenkast bort.

Missa inte visningen av denna moderna och inflyttningsklara lägenhet med närhet till det mesta!

Jessica Alvå - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

61 kvm

Avgift:

4 468 kr

Slutbud:

2 250 000 kr (36 885 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter